Policija
Foto: Printscreen/Printscreen/North Yorkshire Polic

Indipendent prenosi da se sve ovo desilo prošlog četvrtka popodne kada je neimenovani čovek upao u reku iza hotela "Radison" u Jorku.

- Prolaznici mu nisu pomogli iako je on dozivao u pomoć - navedeno je iz policije.

Britanski list navodi da su se na društvenim mrežama pojavile nepotvrđene informacije da su neki od prolaznika pravili selfije mobilnim telefonima dok je incident trajao.

- Da li biste vi bili prolaznik i neko ko spasava tuđi život? Naša dva policajca su spasila čoveka iz reke Uz juče. Njima je bilo drago što mogu da pomognu... ali ono što su videli ih je zabrinulo. Masa ljudi se skupila na mostu na reci Uz i okolnim šetalištima i gledala kako se čovek bori da održi glavu iznad vode. Ali niko nije pokušao da mu baci pojas za spasavanje - navedeno je u saopštenju policije.

Policija

Printscreen/North Yorkshire Polic

 

 

U njemu se dodaje da su "najmanje dva pojasa za spasavanje bila dostupna na nekoliko od metara od scene događaja".

- Na sreću, kada smo stigli, mi smo uspeli da brzo pronađemo pojas za spasavanje i bacimo ga čoveku - poručeno je iz policije.

Indipendent navodi da su policajci, uz pomoć vatrogasaca i spasilačkog čamca, uspeli da na obalu izvuku čoveka.

Njemu je tu pružena prva pomoć, nakon čega je prebačen u bolnicu gde se i dalje oporavlja.

BONUS VIDEO 

 

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading