krevet monika beluci
Foto: Privatna arhiva

Slavna italijanska glumica i manekenka Monika Beluči važi za jednu od najlepših i najpoželjnih žena na svetu. Gde god da se pojavi, ova 59-godišnja glumica pleni svojom lepotom.

 

Pre nekoliko godina, priliku da je vide imali su i ljudi sa ovih prostora, pošto je glumila u filmu srpskog reditelja Emira Kusturice „Na mlečnom putu", koji je sniman na nekoliko lokacija u Bosni i Hercegovini i Srbiji. Film je nagrađen na filmskom festivalu u Veneciji. Belučijeva je svojevremeno rekla da je ulogu u ovom filmu prihvatila jer joj se scenario svideo na prvo čitanje. Ona je glumila devojku iz mešotivog braka Italijanke i Srbina a za ovu ulogu potrudila se da savlada i srpski jezik.

krevet monika beluci

undefined

Krevet Monike Beluči u Trebinju

 

- Potpuno novo iskustvo, ali sam veoma uzbuđena i čast mi je da budem u vašoj zemlji i da radim sa Emirom, koga veoma poštujem. To će biti dugo snimanje, pa ću imati šansu da upoznam vašu zemlju mnogo bolje. Veoma sam motivisana i ovo novo iskustvo budi snažne emocije u meni - naglasila je tada slavna glumica.

krevet monika beluci

 

Krevet Monike Beluči u Trebinju

 

Ona je tokom snimanja filma boravila u Trebinju, i to u više navrata, u periodu od 2012. do 2015. godine, u društvu ćerki Deve i Leone. Bila je smještena u hotelu "Platani", koji se nalazi u samom centru grada. Turisti iz raznih krajeva bivše Jugoslavije dolaze u ovaj hotel, kako bi mogli da vide sobu u kojoj je bila smeštena Monika Beluči i vrlo rado odsedaju u njoj.

krevet monika beluci

 

Pogled iz sobe Monike Beluči u Trebinju

 

Iz hotela su tada saopštili da Monika Beluči nije imala nikakvih posebnih zahteva što se smeštaja tiče, te da je želela da u svojoj sobi bude okružena isključivo domaćim hercegovačkim proizvodima, poput hercegovačkog cveća, ali i čajeva, smokava i ostalih đakonija koje su poznate u tom kraju.

BONUS VIDEO

 


 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading