Dejvid Orin
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Snimci Dejvida Orina pokrenuli su lavinu komentara na društvenim mrežama, a mnogi misle da on svesno narušava svoje zdravlje kada dozvoljava zmijama da ga ujedaju. 

Naime, u nekim od snimaka vidi se kako mladić skače u vodu vodu za burmanskim pitonom, pre nego što mu se životinja obmotala oko vrata.

On neretko prikazuje i kako ga zmije grizu jer tvrdi da zmija ima „nulti pritisak ugriza“ i „zaista slabe vilice“, ocenivši ujed jednom od deset.

Dejvid se talođe igrao sa iguanom u krilu, pre nego što pokaže svoju podlakticu i pomeri je prema životinji. Ostaju mu velike posekotine na ruci nakon što ga je ugrizla, a izjavio je  da je životinja „odradila odličan posao“ i da će mu „verovatno trebati šavovi“.


Iako većina ne razume njegov poriv da snima ovakav sadržaj, on tvrdi da je njegov cilj da pokaže ljudima da zmije zapravo i nisu toliko opasne.

Rekao je: „Za većinu ujeda koje uzimam, posebno ujeda zmija, nisu baš bolni. Poslednja stvar koju želim da uradim je da to razglasim i demonizujem zmiju. „Istina je da ugrizi zmija ne boli mnogo. Jednom sam ipak ugrizao iguanu, i to je bolelo i ostavilo je ožiljak.' Pobožni hrišćanin David tvrdi da je njegova vera u velikoj meri uticala na njegovu strast prema životinjama.

 

@davidorin she woke me up with the phone call 😂 #snakes #florida ♬ original sound - David Orin

 

Moja motivacija nije sadistička

Dejvid tvrdi da mnogi ne razumeju njegove prave namere. 

 „Moja motivacija nije sadistička. Želim da vidim da se životinje zbrinu, i želim da ljudi budu dobri upravitelji Božje kreacije".

BONUS VIDEO 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading