ubica iz Tuzle
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Naime, Kantonalno tužilaštvo u Tuzli je sudiji za prethodni postupak Kantonalnog suda dostavilo predlog za određivanje mere jednomesečnog pritvora za 31-godišnjeg Emina Mustafića iz Tuzle zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično delo ubistvo, prenosi SrpskaInfo.

On je osumnjičen da je 30. septembra 2023. godine u stanu u kom je živeo u tuzlanskom naselju Miladije ispalio hitac iz vatrenog oružja prema 27-godišnjem Ismaru Karahmetu iz Tuzle, naneo mu prostrelnu povredu u predelu grudnog koša i usmrtio ga.

Prethodno je Karahmet, s još dve osobe, došao do njegove zgrade, ušao u stan noseći sa sobom plastičnu palicu i fizički se obračunao s Mustafićem iz još nepoznatih razloga – naveli su iz Tužilaštva TK.

Osumnjičeni je odmah nakon događaja uhapšen, a uviđaj su obavili dežurni tužilac i istražitelji Sektora kriminalističke policije MUP TK.

Policijski službenici su obavili kriminalističku obradu, te je osumnjičeni uz izveštaj o počinjenom krivičnom delu i prateće materijalne dokaze predat u nadležnost Tužilaštva. Postupajući tužilac je doneo naredbu o provođenju istrage i ispitao Mustafića – naveli su iz tužilaštva.

U toku su potrebne istražne radnje i vještačenja kako bi se utvrdile sve okolnosti vezane za događaje.

BONUS VIDEO

 

@dosije.192 Predrag Balcacanović, predsednik Srpske asocijacije telohranitelja, o slučaju Duš(M)anke, žene koja je ubila muža pa zapalila brata #dosije192 #dusanka #fypシ #zlocin #predragbalcacanovic ♬ original sound - Dosije 192

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading