ubica iz Tuzle
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Ubistvo se desilo oko 19.40 sati, a Emin je usmrtio Ismara pucnjem iz pištolja

Emin Mustafić je osoba koja je od ranije poznata policiji. Naime, on je u julu 2020. godine, zajedno sa Amirom Mujićem, počinio krivično delo nasilničko ponašanje s ciljem nanošenja teških telesnih povreda, piše Avaz.

"Oni su osumnjičeni da su 7. jula 2020. godine pozvali oštećenog E. M. u stan koji je koristio Mustafić, a u kojem se nalazilo više osoba, te su ga odmah po ulasku u stan počeli udarati rukama, nogama, manjim tegom i palicom po glavi i celom telu. Nakon toga su mu svezali ruke i noge i nastavili da ga udaraju, a takvo nasilno ponašanje su povremeno ponavljali nekoliko sati tokom dana nanevši mu veći broj povreda, posle čega su snimak zlostavljanja objavili na internetu. Nakon nekoliko sati nasilništva nad oštećenim, neko od prisutnih ga je izveo iz stana i smestio u taksi.

Pripadnici Odjeljenja kriminalističke policije PU Tuzla su osumnjičene lišili slobode 14. jula, nad njima je izvršena kriminalistička obrada, te su uz izveštaj o počinjenom krivičnom delu predati u nadležnost Tužilaštva. Postupajući tužilac je doneo naredbu o provođenju istrage i ispitao osumnjičene. Na društvenim mrežama se pojavio snimak na kojem se pored premlaćivanja muškarca vidi i zlostavljanje psa. U vezu sa krivičnom delom teška krađa koje je počinjeno u kući u Tuzli, kao i za krađu psa osumnjičen je Emin Mustafić. Pas je nepovređen vraćen vlasnicima, a pronađeni su i ukradeni predmeti", naveli su iz Tužilaštva TK tada.

Još uvek nije poznato šta je motiv ovog stravičnog dela.

@dosije.192 Predrag Balcacanović, predsednik Srpske asocijacije telohranitelja, o slučaju Duš(M)anke, žene koja je ubila muža pa zapalila brata #dosije192 #dusanka #fypシ #zlocin #predragbalcacanovic ♬ original sound - Dosije 192

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading