"NATO IDIOTI, SAD STE LEGITIMNA META!" Medvedev najavio strašnu osvetu Nemačkoj
Foto: Alo/Alo! Ilustracija A.V.

- Broj idiota na vodećim pozicijama u zemljama NATO raste - ističe Medvedev aludirajući na reči predsednice Odbora za odbranu nemačkog Bundestaga Mari-Agnes Štrak-Cimerman.

Ona je dan ranije poručila da na osnovu međunarodnog prava Ukrajina ima pravo da gađa vojne mete na teritoriji Rusije nemačkim raketama "taurus".

- U tom slučaju su i udari na nemačke fabrike u kojima se proizvode te rakete potpuno u saglasnosti sa međunarodnim pravom - zaključio je Medvedev.

Pored nemačke ministarke, Medvedev je izdvojio još jednog "glupana" - "novopečenog kretena", tj. novog britanskog ministra odbrane Granta Šapsa, koji je odlučio da obuku ukrajinskih vojnika prebaci na samu teritoriju Ukrajine.

- Drugim rečima, da svoje instruktore učini legitimnima metama za naše Oružane snage, pritom, dobro znajući, da će biti uništeni. I to ne kao plaćenici, već upravo kao britanski NATO stručnjaci - napisao je Medvedev na Telegramu.

Prema njegovim rečima, "ovi glupani sa Zapada sve jednako guraju Rusiju u treći svetski".

BONUS VIDEO

@alo_portal Beograđani sa decom pale sveće za ubijene Srbe #alo #alodnevnenovine #hram #beograd #fypシ ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading