POKRETNE STEPENICE DEČAKU OTKINULE PRSTE Horor na železničkoj stanici
Foto: Printscreen/print/tiktok

Cipela mališana se zaglavila između stepenice i bočne strane pokretnih stepenica na stanici London Bridž oko 19 časova 1. januara.

Njegova uspaničena mama se borila da pronađe kočnicu za slučaj nužde, a njegov tata je na kraju izvukao dečaka iz njegove iscepane čizme. Ali mali prst na nozi četvorogodišnjaka i deo njegovog četvrtog prsta na nozi su otkinuti kada je izvučen.

Lekar u prolazu pohitao je da pomogne povređenom dečaku, dok je tehničar izvadio odsečene nožne prste sa pokretnih stepenica i stavio ih na led. Ali lekari nisu uspeli da ponovo pričvrste nožne prste u obližnjoj bolnici Sent Tomas.

Porodica, iz Sitingborna u Kentu, provela je dan obilazeći znamenitosti, gledajući novogodišnju paradu i jedući picu.

Oni sada poduzimaju pravni postupak protiv železničke kompanije - i apeluju da se jave svedoci. Dečakov tata je za Ivning Standard rekao:

„Divan porodični dan završio se apsolutnom katastrofom za nas. Uveren sam da naš mali dečak nije radio ništa što nije trebalo na pokretnim stepenicama."

„Bili smo odmah pored njega, i bilo je tako zastrašujuće iskustvo videti ga odjednom tako zarobljenog. Naš mali dečak je zaista patio i sada se potpuno plaši da se približi bilo kakvim pokretnim stepenicama ili liftovima.

Železnička kompanije Netvork Rejl je navodno negirala odgovornost za užasnu nesreću na Novu godinu, preosi britanski San.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading