RUSI KREĆU U OSVETU ZA UBISTVO ADMIRALA Ovi centri biće na udaru
Foto: Printscreen/Printscreen

- Vreme je da se udari u takozvane centre odlučivanja u Kijevu, Ministarstvo odbrane, Generalštab Oružanih snaga Ukrajine. Konačno, Bankovska ulica, u kojoj se nalazi predsednička kancelarija - rekao je Komojedov.

Istovremeno, on je posebno naglasio, da je u svetlu sve učestalosti napada na Krim, neophodno povećati broj sredstava za odbijanje vazdušnog napada.

- Neophodno je rezervisati sredstva PVO, podeliti ih na sektore, i zaštititi glavne kontrolne i komunikacione centre u Sevastopolju, i na poluostrvu u celini - istakao je admiral.

Kijev je u petak izveo raketni napad na Sevastopolj, sistemi PVO oborili su 5 projektila, oštećena je istorijska zgrada štaba Crnomorske flote, a jedan vojnik je nestao, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane.

Međutim, Anton Geraščenko, savetnik ministra unutrašnjih poslova Ukrajine, objavio je tvrdnju snaga za specijalne operacije te zemlje da je u raketnom napadu na sedište ruske Crnomorske flote u Sevastopolju na Krimu ubijen njen komandant, admiral Viktor Sokolov.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading