Konobar snimio kako vara goste
Foto: Printscreen/tiktok

Ben je odglumio scenario koji je vrlo dobro poznat svakome ko je ikada radio kao konobar, a video je nazvao: "Kad tvoj pijani prijatelj insistira na još jednom piću, ali znaš da ujutru mora da ide na posao."

"Stiže jedna jaka"

"O da, dobro je dušo, stiže", kaže dok pokazuje svoj mali trik. Naime, umesto da stvarno natoči alkohol u čašu, Ben se pretvara da puni čašicu alkoholnim pićem, dok je zapravo samo puni bezalkoholnim pićem ili vodom.

Zatim doda malo crveno obojenog soka i krišku limete, dobro promeša i kaže: "U redu, dušo, stiže jedna jaka."

@benjispears When your drunk bestie is insisting another drink but you know they have to work in the morning 😅 #fyp #foryou #foryoupage #serverlife #bartender #funny #comedy #trend #trending ♬ original sound - Benjispears
Podeljene reakcije

Snimak je postao viralni hit prikupivši više od 11 miliona pregleda, preko milion lajkova i stotine komentara. Jedan kolega napisao mu je: "Ja sam barmen i radim ista s*anja! Vrištim", no bilo je i onih kojima video nije baš dobro "seo".

"Ako ja plaćam piće, a ti mi ovo napraviš, posvađaćemo se. Budi iskren sa svojim gostima. P.S. I ja sam barmen", napisao mu je tiktoker, a drugi dodao: "Naljutio bih se kad bih saznao da mi se ovo radi."

"Pitanje, da li bi to naplatio", upitao ga je treći, na šta je Ben odgovorio: "Ne bih."

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading