Printscreen
Foto: Printscreen/Printscreen

U želji da svojim posetiocima pruže neverovatna iskustva, evo kakve su turističke atrakcije osmislile neke kompanije i organizacije.

Oni koji su željni adrenalina i novih iskustava, vole da posete nove destinacije, kulture i znamenitosti, a ako ih pitate to je način njihovog života i nešto što ih ispunjava. Iako među nama ima onih koji se bore sa raznim fobijama i koji se ne usuđuju da se provozaju na običan ringišpil, a neki ni da stanu na pokretne stepenice.

Ipak, uvek je bilo i biće onih koji su spremni da neprestano istražuju nešto i upoznavaju se sa novim stvarima i saznanjima koje ih obogaćuju. Tako posetioci jednog podvodnog muzeja u Šangaju imaju priliku da se provozaju pokretnim stepenicama do dna mora.

Putovanja i nova iskustva su za većinu pravi izazovi

U snimku koji kruži društvenim mrežama, jedan par staje na pokretne stepenice koje ih vode ka dnu među podvodni svet. Dalje u snimku vide se različite vrste riba koje oko njih plivaju, a posetioci imaju osećaj kao da su zaronili duboko u more. Do dna vodi stakleni tunel preko kojeg posetioci mogu da vide šta ih sve okružuje dok pokretnim stepenicama silaze na dno.

U objavi devojka i momak potpuno hladno i samouvereno silaze uz pomoć pokretnih stepenica u more, dok se u narednom trenutku devojka pripija od straha uz momka, dok među njima plivaju razne morske nemani.

Mnogi su gledajući ovaj snimak ostali bez teksta pitavši se da l je ovo realno ili se radi o nekoj 3D verziji.

- Impresivno.

- Nije ovo za mene.

- Ovo bi aktiviralo sve moje moguće fobije, ne mogu ovo.

Stjuardese problijede kad vide njezinu fotografiju za putovnicu

Nikada ne bacam kore češnjaka u smeće. Ovo je podcijenjeno zlato

- Jednostavno predivno.

- Ako je ovo realno želim da odem tamo - bili su neki od komentara.

Iako su mnogi priznali da ne bi smeli da kroče ovde, bilo je onih koji su rekli kako je ova turistička atrakcija spektakularna i da vredi probati ovakve stvari. Bilo je i onih korisnika koji su zamišljali najgori scenario pa su rekli kako ne moogu ni da zamisle šta bi se dogodilo da dođe do kvara na električnoj mreži i da se pokretne stepenice pokvare.

Ipak, optimisti su komentarisali kako je mesto potpuno bezbedno i da ceo sistem savršeno funkcioniše jer je u projekat verovatno i mnogo uloženo.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading