NA ADRESU MRTVE ANE VOLŠ U VAŠINGTONU STIGLO PISMO Zalepljeno na ulaznim vratima, evo šta piše u njemu (FOTO)
Foto: Alo/Foto: Tanjug

"Vinter Hill Bank" je u junu podnela sudski postupak za oduzimanje jedinice 104 u ulici Vine 20 (poznatoj i kao 20 Huss Court) u Linu u Masačusetsu, koja je na ime Ane Volše.

Ana Volš

Foto: Printscreen

 

U martu, aprilu, maju i junu nisu izvršena plaćanja, a postoji dug od 2.615,39 dolara zbog zajma koji je uzet u julu 2018. godine, prema pismu banke koje je upućeno Volšovoj u njenom prebivalištu u Vašingtonu.

Direktorku agencije za nekretnine Anu Volš (37) navodno je za Novu godinu ubio njen suprug Brajan Volš, koji je takođe optužen i za odlaganje njenog tela, koje još uvek nije pronađeno.

U vreme njene smrti, Volšova je putovala iz Vašingtona, gde je radila, do Kohaseta, gde je živela sa mužem i troje male dece.

Brajan Volš se izjasnio da nije kriv po svim optužbama u vezi sa smrću svoje supruge

U međuvremenu, savezni tužioci zaplenili su dva Brajanova bankovna računa u ukupnom iznosu od oko 7.842 dolara kao deo odvojenog federalnog slučaja za prodaju falsifikovanih slika Endija Vorhola, navodi se u podnesku od 23. juna u saveznom sudu u Masačusetsu.

Sudija koji je predsedavao tim slučajem naložio je da se Brajanu Volšu oduzme 225.000 dolara u gotovini i vrate originalne Vorholove slike.

U vreme navodnog ubistva, Brajan Volš je bio u kućnom pritvoru kao deo uslovne kazne pre izricanja konačne presude, što je bio glavni problem u Brajanovom i Aninom braku, navodi se u sudskim podnescima u slučaju ubistva.

Brajan Volš, koji je bio zatvoren u njihovoj kući u Kohasetu, verovao je da ga je Ana varala sa drugim muškarcem u Vašingtonu, piše u sudskim dokumentima.

Dan posle Božića, Brajanova majka je, „uz njegov doprinos i uputstva“, unajmila privatnog istražitelja iz Vašingtona „da sprovede nadzor nad Anom u svrhu dokazivanja neverstva“, piše u sudskom podnesku.

Dana 28. decembra, Ana je "postala neuobičajeno emotivna i izuzetno uznemirena" dok je bila napolju sa svojim prijateljima u Vašingtonu, jer je mislila da će Brajan ići u zatvor.

- Ana je rekla svojoj prijateljici da namerava da preseli svoje troje dece u Vašington i da je spremna da napusti Volša - kaže se u sudskom podnesku.

Tužioci su takođe otkrili da će Brajan biti jedini korisnik Aninog životnog osiguranja, koje je ukupno iznosilo oko 2,7 miliona dolara.

Volšov advokat Trejsi Majner osvrnula se na ove optužbe u Brajanovom poslednjem pojavljivanju pred sudom, kada je rekla sudiji da je angažovanje privatnog istražitelja navodno bila ideja Brajanove majke.

Majner je rekla da je njen klijent navodno rekao njegovoj majci: "Samo napred. Pokazaće se da nisi u pravu. Ana je dobra."

Što se tiče finansijske motivacije, Majner je tvrdila da ništa ne ukazuje na to da je Brajan tražio novac i aludirao na novogodišnju žurku na kojoj su Brajan, Ana i njihov zajednički prijatelj proveli „slavljeničku“ noć.

Brajan Volš i dalje je u zatvoru bez mogućstva kaucije. Njegovo naredno pojavljivanje pred sudom zakazano je za 23. avgust i 2. novembar.

Nakon poslednjeg sudskog saslušanja, Fok News Digital razgovarao je sa advokatom odbrane u Masačusetsu Nejtom Amendolom, koji nije uključen u slučaj.

On je rekao da su obe strane dale uvid u svoje argumente tokom potencijalnog suđenja.

Majner je opisala Brajana kao oca i staratelja dok je Ana većinu vremena radila u Vašingtonu, a država je aludirala na potencijalne motive: neverstvo, ljubomora i finansijska dobit.

On je rekao da se slučajevi ubistva prvog stepena gotovo nikada ne završavaju sporazumom o priznanju krivice u Masačusetsu i rekao da u potpunosti očekuje da će suđenje nakon brojnih saslušanja razjasniti ko je kriv, piše Telegraf.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading