nasilje
Foto: Alo/E - Stock

Na predlog Tužilaštva Hercegovačko-neretvanskog kantona (HNK), danas je rešenjem Opštinskog suda u Mostaru određen jednomesečni pritvor osumnjičenom Adisu Š. (51) iz Mostara, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici, javlja "Avaz".

Polio je vodom i udarao u glavu

"Nakon toga je oštećenu polio vodom, da bi je potom desnom šakom udario u levu stranu glave, nastavljajući s vikom i vređanjem. Kada se oštećena sklonila u spavaću sobu, ušao je za njom, te ponovno fizički nasrnuo na nju, udarajući je šakom u glavu. Za to vreme je oštećena plačući molila da je ne udara", naveli su iz Tužilaštva HNK.

Opštinski sud u Mostaru je, naglasili su, ocenio da je sasvim utemeljeno i opravdano određivanje pritvora osumnjičenom Adisu Š, jer naročite okolnosti opravdavaju bojazan da će ponoviti ili da će učiniti krivično delo kojim preti, a za koje se može izreći kazna zatvora u trajanju od tri godine ili teža kazna.

Već bio u zatvoru

"Osumnjičeni Adis Š. je povratnik u vršenju ove vrste krivičnih dela. Zbog istog krivičnog dela izdržavao je i kaznu zatvora. Tužilaštvo HNK u saradnji sa PU Mostar nastavlja sa preduzimanjem istražnih radnji u ovom predmetu u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti pod kojima je počinjeno ovo krivično delo", naveli su iz Tužilaštva HNK.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading