FK AEK
Foto: AP/AP Photo/Petros Giannakouris

Kako piše grčki portal "Newsit", preostali transferi u zatvore će se održati u sredu 16. avgusta ili u četvrtak. Konkretno, osmoro ih je već u zatvoru Korydallos, 12 je trebalo biti poslato u zatvore Avlona, a ostali će biti raspoređeni u zatvore Trikala, Larissa, Volos, Nigrita, Komotini, Malandrino, Amfissa, Domokos, Chania, Chios, Grevena, Nafplio, Kos i zatvore u Solunu, u zavisnosti od dostupnosti prostora.

Vlasti su, pišu Grci, izuzetno zabrinute za sigurnost zatvorenika, zbog čega je Glavno tužilaštvo za protivkaznenu politiku razgovaralo sa upravama svih pritvorskih centara koji su, kažu, poduzeli mere za siguran pritvor hrvatskih huligana.

FK AEK

AP Photo/Petros Giannakouris

 

 

Najveću glavobolju, navode hrvatski mediji, vlastima zadaju srpski zatvorenici, kojih je nemali broj po grčkim zatvorima. Kako navode, naređeno je da čuvari vode računa o tome da se izbegavaju kontakti koji mogu dovesti do sukoba, a izrađeni su i planovi pojačanih mera i nadzora u svim zatvorima.

Tamo gde je moguće držati ih na posebnim mestima, to će se i učiniti. Na primer, njih osmoro koji su prebačeni u Korydallos drže se u posebnom delu kako ne bi imali kontakt s drugim zatvorenicima.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading