Brza vožnja u Melburnu
Foto: Printscreen/Printscreen

Meštani tvrde da je ulica Čapel u Melburnu postala svojevrsno igralište za nepromišljene i „narkomane“ ljude koji se ponašaju na asocijalan način.

Na društvenim mrežama pojavio se niz video snimaka na kojima se vide modifikovani automobili koji noću voze niz čuvenu traku.

Mlada žena koja radi u italijanskom restoranu na čuvenoj ulici rekla je za Dejli mejl Australija da je u subotu uveče videla automobil kojim je bezobzirno upravljao mladić.

„Juče ispred našeg restorana jedan se zamalo srušio jer se voze tako brzo“, rekao je Smriti, koji radi u bistrou La Lucciola u Južnoj Jari.

„Sinoć je vozač projurio tako brzo da je umalo udario biciklistu.

„Bili smo u autu na semaforu, čekali zeleno svetlo, a mladić je projurio pored nas na crveno.

„Bilo je teško reći šta se tačno dešava jer se to dogodilo brzo, ali on je bio prilično mlad. Bilo je kao u filmu.'

Ona je rekla da su uznemireni putnici komentarisali da je scena bila kao zarobljena u sceni iz Paklenih ulica.

Smriti, koji je radio u restoranu dve godine, tvrdi da je atmosfera ove godine postala mnogo „opasnija“, čak se pogoršala u aprilu i maju 2023.

„Osećam se zaista opasno u poslednje vreme, čini mi se da bi u svakom trenutku nešto moglo da krene naopako“, rekao je Smriti.

'To je strašno. Ovo je javna površina pored koje prolazi mnogo ljudi.'

Lokalno stanovništvo treba da uloži formalne žalbe Viktorijanskom ombudsmanu protiv Saveta Stoningtona, izvestio je Herald San.

Zabrinuti lokalni stanovnici veruju da je novac koji se više puta troši na popravku štete i čišćenje u Prahranu, Južnoj Jari i Vindzoru bacanje novca poreskih obveznika.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading