"VOLEO BIH DA MI JE PUTIN PREDSEDNIK!" Šok u Americi! Poznati obaveštajac tvrdi: Rusija pobeđuje!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

Vladimir Putin uspešno brani interese Rusije uprkos kolosalnom pritisku Kolektivnog zapada, rekao je penzionisani obaveštajac američkog marinskog korpusa Skot Riter u intervjuu objavljenom na njegovom ličnom Jutjub blogu.

"Vladimir Putin je veoma bistra ličnost. On na svojim plećima nosi toliki teret koji nijedan savremeni zapadni lider ne bi mogao da izdrži. Niko od njih nema menadžerske veštine koje ima Vladimir Putin, čak i ne zaslužuju da budu na istom nivou. Putin igra igru potpuno drugačijeg reda. A ovi momci su za podsmeh, idioti", istakao je Riter.

Podsetio je da je ruski predsednik preuzeo zemlju koja je bila "bukvalno u ruševinama" i pretvorio je u supersilu.

"Ako ste Rus, možete biti prokleto ponosni na svog lidera, jer je postigao rezultat, uprkos svim pokušajima da ga spreče u tome", poručio je bivši obaveštajac.

Dodao je da bi voleo da u Sjedinjenim Državama vidi lidera sa istim moralnim kvalitetima kao Putin, koji je primoran da se bori sa celim Zapadom.

Riter je više puta kritikovao postupke Vašingtona prema Rusiji. Prema njegovim rečima, zapadne države su spremne da žrtvuju Ukrajinu zarad sopstvenih geopolitičkih ambicija.

Plan Zapada da oslabi Moskvu je propao i doveo je do jačanja njene pozicije i autoriteta, zaključio je Riter.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading