TRUDNICA SE PORODILA ZAROBLJENA U RUŠEVINAMA! Majka umrla, beba spasena (VIDEO)
Foto: Tanjug/Tanjug/Omar Sanadiki

Potresan video koji je objavljen na društvenim mrežama pokazao je srceparajući trenutak kada je novorođenče spaseno ispod ruševina srušene sirijske zgrade nekoliko minuta nakon rođenja.

Smatra se da je majka umrla odmah nakon što je hrabro rodila svoju novorođenu devojčicu u vremenima razaranja i tuge, navodi Skaj Arabija.

Na snimku se vidi kako se grupa herojskih muškaraca bori da spase novorođenu bebu koja je bila zarobljena ispod betona.

 

 

Čovek u smeđoj jakni i crnim pantalonama popeo se preko ruševina srušene kuće i pobegao sa bledom i mlitavom bebom nazad na sigurno.

Može se videti kako jedan muškarac očajnički trči iza njih sa prašnjavim zelenim ćebetom koji potom baca bebinom spasiocu u nadi da će novorođenče održati živo i toplo.

Desetine ljudi se mogu videti kako gledaju muškarce kako spasavaju bebu u šoku i užasu dok su bili svedoci i čuda i tragedije.

Veruje se da je dete preživelo i da je trenutno zdravo uprkos tome što je u prvim trenucima života bilo u centru globalne tragedije.

Smatra se da je majka zajedno sa ostatkom porodice nažalost umrla nakon što se njihopva zgrada srušila.

Na snimku nije razjašnjena sudbina majke deteta, ali se u sirijskim medijima piše da je umrla odmah nakon porođaja, prenosi "Dejli mejl".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading