JEZIVO! Bajden devojčici mirisao kosu, a onda je uhvatio za rame i počeo da joj šapuće! (VIDEO)
Printscreen

Predsednik je posetio koledž kako bi se sastao sa starijim osobama i pohvalio napore njegove administracije da smanji inflaciju i smanji troškove. Kako se poseta završavala, on je ustao da pozira sa nekima od onih koji su se okupili da čuju njegove primedbe, prenosi Dejli mejl.

Osim što je objasnio kako bi mogao da obuzda inflaciju i smanji cenu lekova na recept, Bajden je dao i savete za sastanke.

 

 

- Sad, vrlo važna stvar koju sam rekao kćerima i unukama – bez ozbiljnih momaka do 30. godine - rekao je Bajden zbunjenoj tinejdžerki.

Bajden je ustao da se fotografiše sa devojkom. Dok je to činio, deluje kao da omirisao njenu kosu pre nego što joj je dao savet o seksualnim odnosima.

Čini se da je devojci zaista neprijatno i nervozno se smeje dok se okreće da pogleda predsednika SAD, koji nastavlja da spušta ruke na njeno rame.

- Imaću to na umu - odgovorila je devojka uz osmeh.

Jezivi trenutak snimio je reporter Kejlen D’Almeida koji ga je potom objavio na Tviteru. On je primetio da je agent tajne službe pokušao da ga spreči da snima dok se desio nezgodan susret.

Novi Bajdenov potez izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama.

Unuku poljubio u usta

Inače, predsednik SAD ima istoriju davanja saveta devojkama i ženama. U martu je takođe delio savete za zabavljanje grupi osmogodišnjih učenica, rekavši: "Jedina stvar koju želim da zapamtite, devojke, nema ozbiljnih momaka do 30 godina".

U maju 2020, Bajden je svoju unuku tinejdžerku poljubio u usne dok je držao govor na događaju koji je pratio kampanju uoči poslaničkih sastanaka u Ajovi. Bivši potpredsednik primećen je kako drži za ruku Finegan Bajdena tokom predizbornog događaja na Univerzitetu Klark u Ajovi.

Sledeće godine, u maju 2021, Bajden je bio osuđen zbog "jezivih" opaski koje je uputio mladoj devojci tokom govora u vojnoj bazi u Virdžiniji.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading