TAJNI RAZGOVOR VILIJAMA I HARIJA Čitač sa usana otkrio momenat na sahrani, Kejt se jedva suzdržala!
Tanjug/Ap

Dok je princ Vilijam stajao na ulazu u prvi red, princ Hari ga je upitao: “Da prođemo prvi?”.

Vilijam je pogledao svog brata i samo klimnuo glavom, pre nego što je supruzi, princezi od Velsa, rekao: „Pusti ih da prođu prvi”. Kejt je odgovorila: “U redu”, a onda su Hari i Megan prošli pored nje, princa Džordža i princeze Šarlot i zauzeli svoja mesta.

Prilično šturo, zar ne? Vilijam je na pitanje brata odgovorio klimanjem glave. A onda je kao šlag na tortu usledilo “u redu” Kejt Midlton.

POTRESNA PORUKA NA KRALJIČINOM KOVČEGU Do ovog trenutka niko nije primetio da se nalazi na buketu!

Ipak, za mnoge je i to bilo dovoljno pored turbulencija u odnosu prinčeva i činjenice da su u subotu uveče sa bdenja u Vestminster holu otišli odvojeno. “Dobro je što uopšte komuniciraju”, moglo se čuti nakon što je objavljen video susreta iz Vindzora.

Princ Hari

Foto AP

 

Dobro je i što su Megan, Hari, Kejt i Vilijam sedeli u istom redu. Dobro je i što su hodali jedan pored drugog na sahrani kraljice. I sada se jedva čeka nastavak, da se vidi šta se dogoditi posle dana žalosti u Britaniji, 26. septembra. Da li će primirje započeto pre desetak dana u Balmoralu, gde su braća zajedno sa suprugama pozdravljala okupljene građane imati duži rok trajanja?

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading