USAMLJENIJI NEGO IKAD Tužna istina o Hariju i Megan otkrivena na sahrani Kraljice
Profimedia

Naime, Hari i Megan su tokom cele povorke bili po strani.

Da se nisu tome nadali, potvrđuju i iskrene suze Megan Markl, koja je bila toliko uplakana da joj se maskara razmazala po celom licu.

Hari javno ponižen

Ništa bolje od Megan nije prošao ni Hari, kojeg je porodica još jednom javno ponizila stavivši ga u „isti koš“ sa seksualnim prestupnikom princom Endruom. Naime, dok su ostali članovi kraljevske porodice u povorci koja je pratila kovčeg šetali obučeni u vojne uniforme, njih dvojica su šetali kraj njih u običnim odelima.

Taj detalj, nije promakao britanskim tabloidima, koji sugerišu da ovo jasnije nego ikada oslikava stanje u njihovoj porodici.

Navode kako je ovim potezom svima stavljeno do znanja da princ Endru koji je omržen zbog seksualnih prestupa i princ Hari, omržen zbog napuštanja porodice i iznošenja njenih mračnih tajni, imaju jednak položaj u očima ostalih članova kraljevske porodice.

USAMLJENIJI NEGO IKAD Tužna istina o Hariju i Megan otkrivena na sahrani Kraljice

Foto: Profimedia

 

 

Podsetimo, i tokom prethodnih dana je bilo naznaka da su Hari, njegova supruga Megan i princ Endru nepoželjni.

Pre svega, u danu uoči sahrane palata je objavila kako će se kretati povorka koja će pratiti sanduk kraljice, kao i redosled ljudi u njoj. Očekivano, na čelu su se našli kralj Čarls sa suprugom Kamilom, a iza njega mlađa braća prinčevi Endru i Edvard, kao i sestra En.

Kako je Vilijam nedavno postao princ od Velsa i zvanični naslednik krune, on i Kejt Midlton – princeza od Velsa hodali su iza dece kraljice Elizabete.

Međutim, sledeći red je šokirao britansku javnost i ponovo uneo sumnje u odnos princa Harija sa ostatkom porodice.

USAMLJENIJI NEGO IKAD Tužna istina o Hariju i Megan otkrivena na sahrani Kraljice

Profimedia

 

 

Ispred njega i njegove supruge hodala su Vilijamova deca – princ Džordž i princeza Šarlot. Mnogi su činjenicu da su Hari i Megan pozicionirani iza svojih nećaka protumačili kao dokaz da ih porodica, koju su napustili kada su se odselili iz Bakingamske palate ih smatra najmanje bitnim.

 

 

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

 

 

 

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading