"NEMCI ĆE PORED SMRZAVANJA BITI SUOČENI I SA UNIŠTENJEM" Guruljov: Glavni centar će biti Berlin! (VIDEO)
Foto: Alo ilustracija

-Nemoj. Nemoj. Nemoj. To bi promenilo rat kao ništa pre, kao ništa od Drugog svetskog rata - odgovorio je Bajden na pitanje CBS-a šta bi rekao Putinu ako bi razmislio o upotrebi takvog oružja.

Bajdenov poziv Putinu bio je tema na ruskoj televiziji u emisiji koju je vodio Vladimir Solovjov. Kolumnistkinja "Dejli bista" i analitičarka Džulija Dejvis objavila je i prokomentarisala snimak emisije, preneo je Index.hr.

"U međuvremenu, nuklearne pretnje Nemačkoj i Britaniji, upozorenje NATO-u da ne ulazi u Ukrajinu. To je u direktnoj suprotnosti sa njihovim lažima, koje stalno izbacuje državna televizija, da je Rusija već u ratu sa NATO-om i da su ’uniformisane NATO-trupe' u Ukrajini“, napisala je ona.

 

 

Pretnja Britaniji i Nemačkoj

Na snimku je prikazan govor Andreja Guruljova, člana Odbora za odbranu ruskog parlamenta i poslanika ruske Dume. Prvo se osvrnuo na Bajdenove reči.

- Da li on kaže da bismo mogli da upotrebimo nuklearno oružje u Ukrajini? Da, mogli bismo da upotrebimo nuklearno oružje, ali sigurno ne u Ukrajini. Još uvek moramo da živimo tamo - rekao je on.

Tada je zapretio Nemačkoj.

- Srećan, dobro uhranjen "nemački hamburger", čija stražnjica već počinje da se smrzava pred nadolazeću zimu. Trebalo bi da shvati da je, ako ćemo koristiti nuklearno oružje, glavni centar odlučivanja Berlin - rekao je i dodao da će, osim smrzavanja, biti suočeni sa uništenjem.

Zatim je, govoreći o NATO, rekao da je Rusija sposobna da britansko ostrvo za tri minuta pretvori u pustinju, preneo je Index.hr. U maju je ruski voditelj Dmitrij Kiseljov, pristalica Putina, upozorio Veliku Britaniju da Kremlj ima moć da je pogodi nuklearnim projektilom koji bi je "potopio jednom zauvek".

Pratite nas i na Telegramu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading