SRAMOTA VODI NAŠU DRŽAVU Članovi Kongresa SAD traže Bajdenov opoziv
Tanjug/Ap

Reč je o snimku na kome se šef države, nakon što je završio govor o reformi infrastrukture, okrenuo udesno i pružio ruku za rukovanje, iako u blizini nije bilo nikoga.

Zatim je, izgledajući zbunjeno, napravio nekoliko koraka duž podijuma - očigledno u potrazi za prolazom da napusti binu.

"Neverovatna sramota i on upravlja našom državom! Dosta nam je!" Grin je tvitovao, dodajući hešteg "Impeach Biden" (opozovi Bajdena).

Sedamdesetdevetogodišnji šef Sjedinjenih Država stalno se nalazi u blamantnim situacijama.

Podsećamo, Bajden je nazvao američkom predsednicom Kamalu Haris, pobrkao Siriju sa Libijom, Ukrajince sa Irancima, a krivično gonjenje sa prostitucijom.

Bajden predmet sprdnje, Amerika ponižena (VIDEO) - Alo.rs

Takođe, prvi put nije uspeo da pravilno izgovori ime ruskog lidera Vladimira Putina, a australijskog premijera je nazvao "tipom sa suprotne strane" jer je zaboravio njegovo ime.

Za sada, na opoziv 46. predsednika SAD pozvali su i predstavnik Kongresa Medison Kotorn, kao i urednik "Vošington Tajmsa" Čarli Hurt.

Republikanski vođa Kevin Makarti odbio je da podrži ovu inicijativu, rekavši da bi takav opoziv bio "politički, kao što je bio slučaj sa Trampom".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Lutvo

16.04.2022 10:32

Ako vas on vodi i njpametniji, kakvi li ste vi ostali?