JEZIVA NOĆ U ENGLESKOJ Udarci, krici i krvoproliće, tukli se mačetama nasred ulice (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Printscreen

Na snimku se vidi kako veliki broj ljudi vilu nasred puta tokom ulične tuče u Bredfordu Engleskoj u 4.35 ujutru u nedelju. U toku tuče jedan automobil pokušao je da prođe kroz gužvu, međutim sprečio muškarac koji je stajao na ulici sa mačem u ruci.

Nešto kasnije, beli automobil je projurio ulicom i udario jednu osobu. Nakon tog incidenta, čuli su se krici, dok su očevici sve vreme snimali ove šokantne scene, piše Miror.

 

 

Snimak, podeljen na na Tviteru, sa ima više od 23.000 pregleda, a navodno je snimljen tokom vikenda na glavnoj ulici u Bradfordu, Zapadni Jorkšir.

"Ovo se dogodilo u Bredfordu tokom tuče tokom vikenda na glavnoj ulici, muškarac je udario nožem mačetom, a čoveka je udario auto", stoji u opisu.

"Mačete su apsolutno normalne sada. Odrastajući 90-ih, nismo imali ništa od ove vrste nasilja sa ovim vrstama oružja!, rekao je drugi korisnik.

Inspektor Dejvid Kolijer iz policije Bredforda rekao je: "Želimo da razgovaramo sa svima koji su možda povređeni ili su u mogućnosti da nam pomognu da sastavimo događaje koji su se odigrali tog jutra, i razgovaramo sa onima koji bi mogli da pomognu u našoj istrazi".

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading