HOROR SCENE U SPLITU Telo žene je ležalo u kadi, delom u opekotinama, uhapšen sin!
Foto: Shutterstock/meunierd

"Dobili smo informaciju da je u stanu na području Splita pronađeno telo žene. Policijski službenici su izašli po pozivu, obavešteno je Državno tužilaštvo. Telo će biti prevezeno na patologiju zbog obdukcije", saopštila je kratko u nedelju splitska policija.

Splitska je policija u ponedeljak poslepodne u svojstvu osumnjičenog saslušala B. S. (39), starijeg od dvojice sinova nesrećne 60-godišnje D.V. čije je telo pronađeno u stanu u Ulici Mažuranićevo šetalište.

Mlađi sin isključen je iz priče jer se nalazi u zatvoru i to zbog porodičnog nasilja.B. S. je priveden uz krivičnu prijavu za teško ubistvo na posebno okrutan način iako je, po prvim informacijama, baš on bio taj koji ju je navodno pronašao i pozvao dežurne službe da je spasu. Jer žena je, naime, zapaljena!

Deo tela gotovo ugljenisan

Telo nesrećne žene pronađeno je u WC-u, a prvi preliminarni podaci ukazivali su na to da je uzrok smrti utapanje. Ali, čudno je u svemu bilo to što je žena ležala u kadi, a prednji deo tela je bio u opekotinama, odnosno praktično ugljenisan!

Istraga tek treba da utvrdi kako je došlo do smrti odnosno da li je sin majku slučajno zapalio, pa je pokušao da ugasi vatru bacivši je u kadu punu vode, ili se ubistvo dogodilo na neki drugačiji način u kojem je postojala dikretna namera, a sve je ostalo urađeno da se prikrije zločin.

Tokom obrade splitski policijski istražitelji zbog nekih spornih detalja posumnjali u priču 39-godišnjeg sina, pa su ga “pritisli” tokom davanja izjave. On, po nezvaničnim saznanjima, ima određenih psihičkih tegoba.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading