OKO NJIH SU LETELI MECI: Mia (13) herojski skočila na svog brata (5) da mu u pucnjavi spasi život (VIDEO)
Printscreen

Trinaestogodišnja devojčica po imenu Mia, rodom iz njujorškog Bronksa spasila je sebi i svom mlađem bratu Kristijanu (5) život kada su se našli usred pucnjave.

Mia i Kristijan krenuli su u prodavnicu slatkiša, kada ih je iznenada srušio na zemlju muškarac, dok je bežao od napadača.

Drugi muškarac s pištoljem u ruci, gledao je samo kako da ubije čoveka u crvenoj majici, iako su između njih dvojice bili Mia i Kristijan. Mia je skočila na brata kako bi ga svojim telom zaštitila od moguće smrti. 

Napadač je ispalio čak 13 metaka u pravcu žrtve, koja je verovali ili ne – preživela.

Miu i Kristijana su uskoro, kad je napadač pobegao s lica mesta, okružili sugrađani, a onda i policija. Devojčica je od stresa plakala, ali i srećna što je spasila svog brata.

U odnosu na Miu koja je posle 2-3 dana došla k sebi, Kristijan i dalje ima traumu od izlaska iz kuće i teškom mukom se odlučuje na taj korak.

Otac ove dece istakao je za njujorške medije da je Mia oduvek volela policijske serije i da joj je san da se i ona bavi tim poslom.

– Moja deca su ispoljila neverovatnu hrabrost. Želim samo da se to đubre što pre uhvati i kazni – rekao je kratko njihov otac.

Kako su Mia i Kristijan navijači Njujork Jenkiza, popularni bejzbol klub nagradio ih je sa kartama za celu porodicu za ložu, pred utakmicu sa Oklendom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading