VAŽNO ZA VOZAČE Oprezno na put zbog mestimično vlažnih kolovoza, kao i zbog radova na nekoliko deonica širom Srbije
Foto: Alo/Alo!/Masanori Jošida

Prohodnost puteva je dobra uz podsećanje da je zbog započetih radova na pojedinim deonicama režim odvijanja saobraćaja usporeniji dok su kraći zastoji mogući na putevima gde je protok vozila veći.

Tako će danas i sutra u periodu od 9 do 18 časova biti obustavljen saobraćaj na deonici Kokin Brod - Pribojska banja. Alternativni putni pravac je magistralni put Kokin Brod - Nova Varoš - Bistrica - Priboj kao i lokalni put preko Kratovske Reke. Od juče do 1. jula od 8 do 16 časova izvode se radovi na rekonstrukciji javnog osvetljenja magistralnog puta Šabac - Mali Zvornik, u zoni Loznice.

Za vreme radova doći će do izmene u saobraćaju shodno saobraćajnoj signalizaciji i opremi.

Do 2. avgusta u periodu od 7 do 16 časova izvodiće se radovi na rehabilitaciji deonice Bački Breg - Sombor sa obilaznicom oko Sombora, a saobraćaj se odvija jednom saobraćajnom trakom uz naizmenično propuštanje vozila, koje je regulisano semaforima.

Do 25. maja izvodiće se radovi na popravci kolovoza na auto-putu između Bačke Topole i Feketića u smeru Subotica - Novi Sad. Saobraćaj će biti preusmeren u suprotnu kolovoznu traku smera Novi Sad -granični prelaz Horgoš i tu će se odvijati dvosmerno i to preticajnom trakom prema Novom Sadu, a voznom i zaustavnom trakom prema graničnom prelazu Horgoš.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading