Milan Knežević
Printskrin
Milan Knežević

Printskrin

Milan Knežević, Foto: Printskrin

Na FB stranici Demokratske narodne partije reagovali su povodom poziva na linč Milana Kneževića: „Otvorena mržnja i poziv na linč predsednika Demokratske narodne partije Milana Kneževića. U Budvi su na prostorijama DF-a osvanuli fašistički plakati koji predsednika DNP-a i poslanika u Skupštini Crne Gore nazivaju ubicom! Antisrpska hajka se nastavlja, i sada i poslanike zato, jer su Srbi nazivaju ubicama“.Na fašističke natpise reagovala je i Socijalistička narodna parija, koja je najavila da će slučaj biti prijavljen policiji.

Kancelarija budvanskog odbora SNP-a jutros je osvanula izlepljena natpisima „fašisti“, sa isečcima iz novina gde se lideri koalicionih partnera SNP-a nazivaju „ubicama,“ kao i sa iscrtanim kukastim krstovima, istakli su iz SNP-a.

Oni su najavili da će slučaj biti prijavljen policiji, a uzeti su i video zapisi sa okolnih kancelarija.

Socijalistička narodna partija, kao i uvek, najoštrije osuđuje svaku vrstu nasilja i vandalizma a ovo je upravo to. “Nepoznati” počinioci su se usudili da “odrade” ovakav posao, zaboravljajući da je SNP partija koja je oduvijek gajila ideju antifašizma, čak i onda kada su drugi ćutali.

Socijalisitička narodna partija je uvek bila uz svoj narod i Njegoševsku Crnu Goru, boreći se za demokratiju i prave vrednosti a ne iskrivljene, kakve neki propagiraju. Pozivamo, tj. upozoravamo nadležne organe da reaguju i odrade svoj posao kako treba jer ovakve “poruke” nisu nimalo bezazlene. Danas bezvezna piskaranja a sutra ko zna šta, poručili su iz SNP-a.