NATO SPREMA ODMAZDU! Alijansa ovo nije uradila Moskvi još od HLADNOG RATA, ali su se prešli - Putin im ovo neće oprostiti!

Očekivano!

Vladimir Putin
Vladimir Putin, Foto: EPA

NATO će održati najveće vojne vežbe od vremena Hladnog rata u Evropi, saopštio je američki kongresmen, član Odbora za oružane snage Džon Garamendi na 6. Varšavskom bezbednosnom forumu.

- Sjedinjene Američke Države će sa drugim zemljama održati najveće evropske vojne vežbe od vremena Hladnog rata - rekao je Garamendi. Međutim, on nije precizirao vreme njihovog održavanja.

Predsednik Vučić izveo neočekivan diplomatski manevar u Pragu! Nakon rukovanja sa Zemanom, usledilo ono što Srbi zdušno iščekuju!

AUTOR: Tanjug/D.S. DATUM I VREME: 03.10.2019. 16:27 Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je pozvao članice Višegradske grupe da poziciju Srbije sagledavaju iz drugačijeg ugla Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug Predsednik Aleksandar Vučić preneo je članovima Višegradske grupe da je kompromisno rešenje za KiM jedini mogući put za budućnost celog Zapadnog Balkana.

On je objasnio da je cilj ovih vežbi „jačanje odbrane i saradnje saveznika“.

Kongresmen je dodao da će vežbe pokazati američku podršku evropskim članicama NATO-a u njihovoj konfrontaciji sa Rusijom. Prema njegovim rečima, gledajući ove vežbe, Rusija neće smeti ni da "posumnja u američku posvećenost NATO-u".

Ipak, kongresmen zaboravlja da se Rusija digla iz pepela i da je za to najzaslužniji predsednik Vladimir Putin koji je svoju zemlju vratio i među najjače svetske vojne sile.

 

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Povezane vesti

 • Korisnik: komsijadjole@gmail.com
  03/10/2019 - 17:29
  sravnaj sve sa zemljom putine,samo nikom ne kazi da ti neko cita misli,nije igra recima.ok
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi