NEZAPAMĆEN SLUČAJ NA ISTOKU SRBIJE - SILE MRAKA UDARAJU Rekao je samo: „Noću mi u kuću dolaze vampiri, a onda..."

Kladovska policija odnela je pobedu u borbi sa - vampirima!

Vampir vampiri horor strah užas
Vampir vampiri horor strah užas, Foto: Shutterstock

Iako na prvi pogled deluje sumanuto, ili makar čudno, upravo to se desilo u kladovskom selu Rtkovo. 

Naime, kako „Alo!“ saznaje, kladovska policija bila je u čudu kada im je pomoć zatražio V. B. (65) iz tog sela, koji je imao probleme sa vampirima…

Kako otkrivaju naši sagovornici, u prvi mah su zanemeli od čuđenja, a potom jedva uspeli da se suzdrže da ne prasnu u gromoglasni smeh.

- U zgradu policije ušao je čovek i pitao kome može da prijavi krađu. Naravno, uputili smo ga kome i gde da se javi. V. B. je otišao kod našeg kolege, a u kancelariji je u tom trenutku bilo još naših ljudi. I svi su ostali bez teksta nakon onoga što je rekao - kaže naš sagovornik.

Kako objašnjava, V. B. se pristojno predstavio, a onda objasnio svoj problem, rekavši da ga ne može rešiti niko drugi osim policije. 

Meštani za slučaj saznali iz medija

Žitelji Rtkova su za ovaj nesvakidašnji slučaj saznali iz medija. Kako kažu, V. B. je dobar i miran čovek, koji živi u staroj kući kod seoskog stadiona.

- Živi sam, radio je na brodu, a sada je u penziji. Bio je odavno oženjen, ali se sa ženom rastao pre tridesetak godina. Ona je odvela bliznakinje i nisu u kontaktu. A što se vampira tiče… Prvi put čujemo za to - rekao je jedan od stanovnika Rtkova.

- Rekao je: „Noću mi u kuću dolaze vampiri i kradu mi hranu! Pojedu mi sve što mi se sviđa! Pošto su vampiri, nisam ih zatekao na delu, jer oni čim osete da sam budan, postanu nevidljivi. Ali znam da su to vampiri“ - kaže naš izvor i nastavlja opis ovog nesvakidašnjeg „krivičnog dela“. 

- Rekao je i da ako uveče ostavi nešto za jelo, od toga ujutru ništa ne ostane. Dodao je: „Jednom prilikom su mi prevrnuli stolicu, a ja nisam ni čuo kad je pala... Lepo vas molim da ih pohapsite i strpate u zatvor“ - svedoči naš sagovornik.

Kud će, šta će, policajci su morali da izađu na teren. Naravno, čoveku nisu mogli da objasne da vampiri ne postoje, pošto je dotični ubeđen u to.

Policajci
Policajci, Foto: Alo!/Rajko Ristić

- Kako propisi nalažu, sačinili smo zapisnik, koji je završio u MUP-u Srbije. Ne možemo ni da zamislimo šta su kolege pomislile dok su čitale. Pretpostavljamo da su se slatko nasmejale zbog „krivičnih dela“ kojima se mi bavimo - kaže naš sagovornik.

Ipak, uzimanje izjave i sastavljanje zapisnika nije bio kraj ove neverovatne priče… Jedva da je prošlo nekoliko dana, a V. B. se ponovo pojavio u kladovskoj policiji.

- Ušao je i rekao: „Dobar dan, ja doš’o.“ Dežurni policajac je umalo pao sa stolice kada ga je ugledao. Taman da ga upitamo šta ima, a on će: „Ja sam doš’o da vam se zahvalim! Otkad sam vam prijavio vampire, uopšte više ne dolaze! Trebalo je ranije to da uradim.“ Dodao je da pretpostavlja da su se vampiri uplašili kada su videli naše uniforme, a onda nas je upitao da li smo ih pohapsili… Naravno, sve to je ušlo u policijski zapisnik, uz napomenu da je V. B. zahvalan policiji „što je rasterala vampire“ - zaključuje naš izvor jedan od najčudnijih slučajeva koje su imali kladovski policajci.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: zloca
  27/02/2019 - 08:02
  Vampiri ostavljaju otiske zuba. Lako ih identifikovati
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi