Vatrogasci
Alo.rs/T.S.
Vatrogasci

Alo.rs/T.S.

Foto: Alo.rs/T.S.

"Samo muka može naterati čoveka da spava u kući koja je stara ceo vek. Moj brat ih je nalazio po 20 ili 30 unutra. Kako bi se zagrejali, ložili su vatru i zapalili kuću", kaže Žarko Vujović.

Pročitajte još:

U Tuzli institucije još nemaju pravi odgovor na migrantsku krizu. Dnevno u Tuzlu iz pravca Zvornika i Bratunca stiže nekoliko stotina migranata.

Upravo na problem zbrinjavanja migranata u Tuzli upozoravaju volonteri koji mesecima pomažu nesrećnim ljudima na autobuskoj stanici u Tuzli.

"Imaćemo problem priliva dolazaka migranata iz Srbije i povratka migranata iz Bihaća koji žele ponovo preko Drine. Tuzla će biti to čvorište puteva i može se svašta dogoditi. Pogotovo jer dolazi zima“, kažu volonteri sa tuzlanske autobuske stanice.

Doterane gospođe se slikale ispred luksuzne prodavnice, a pored njih - bruka i sramota! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/N.M. DATUM I VREME: 19.10.2019. 11:23 Tužan prizor! Žene, Foto: Instagram printscreen U to da je život nekom majka, a nekom maćeha, uverila nas je fotografija koja ovih dana kruži društvenim mrežama. Naime, jedna žena je pozirala ispred luksuzne "Šanel" prodavnice, dok ju je prijateljica fotografisala.

Svojevremeno je Gradsko veće Tuzla usvojilo zaključke koji su se ticali migrantske krize, ali nijedan od zaključaka nije implementiran.

Bonus video

PREPAD NA BATAJNIČKOM AERODROMU Teroristi uništeni pred Vučićem i Medvedevim!