Ubistvo Sopot uviđaj policija mesto zločina
Alo!/Rajko Ristić
Ubistvo Sopot uviđaj policija mesto zločina

Alo!/Rajko Ristić

 

* Kravi pir se odigrao u Gradiškoj

* Alen najavio majci krvoproliće

* Povređenim osobama je lekarska pomoć ukazana u Opštoj bolnici Gradiška

 

Alen Stojadinović (41) iz sela Kruškik kod Gradiške izbo je bajonetom komšije Milovana (72) i Miru (69) Ljoljić, a pre toga je majci najavio da će ih ubiti. Portparol Policijske uprave Gradiška Vesna Divljanović izjavila je da se napad desio oko 19.30 časova.

"Povređenim osobama je lekarska pomoć ukazana u Opštoj bolnici Gradiška. Obavljen je uviđaj i o svemu obavešten dežurni tužilac", rekla je ona. 

Ispovest preživelog turiste na Hvaru: "Ja sam lekar, a nisam mogao da mu pomognem!" Zatekao jezivu scenu u kupatilu (FOTO)

AUTOR: Jutarnji list/ Alo.rs/ B. P. DATUM I VREME: 15.08.2019. 17:21 "Odjednom nam je svima postalo loše" Bruno Mankuso, Foto: Youtube Printscreen - Pravo je čudo da nije bilo više mrtvih s obzirom na jačinu plinova koji su brzo ispunjavali potpalublje jedrenjaka Atlantia", rečenica je koja se mogla čuti tokom iscrpne istrage u hvarskoj luci, a koji su nadgledali italijanski policajci.

Iako su teško povređeni, dvoje ljdui nisu životno ugroženi. Žena je zadržana u bolnici, a njen suprug je pušten na kućno lečenje.


Izvor blizak istrazi ispričao je za Srpskainfo da su motiv svađe koje već duže vremena traju između dve porodice.
"Alen je u utorak uveče rekao majci da ide da ubije komšije pa je uzeo veliki vojni bajonet i uputio se prema njihovoj kući. Majka je pokušala da ga spreči, ali kada je videla da ne može odmah je pozvala policiju i rekla šta se dešava", ispričao je sagovornik.

Napadač je ubo ženu u grudi i isekao je po telu, a onda je krenuo ka Milovanu sa kojim se borio i napravio mu nekoliko posekotina.
Čovek je uspeo da savlada napadača a onda je došla policija koja ga je uhapsila.

Komšije su ispričale i da je nedavno neko zapalio seno porodice Ljoljić, a oni su optuživali da iza toga stoji upravo Alen.

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!