Toplica
Printskrin/Youtube
Toplica

Printskrin/Youtube

Foto: Printskrin/Youtube

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka danas su na području ovog grada pronašli tela dve žene, saznaje Srpskainfo. Prvo je policiji danas oko 14 časova prijavljeno da se na obali reke Vrbas u mestu Karanovac nalaze skeletni ostaci ženske osobe.

Pročitajte još:

Prema nezvančnim informacijama skelet je pronađen kod restorana „Kanjon“, piše Srpskainfo.

Nemojte me je*ati, crkva u Hrvata je leglo lopina i pe*era, a sveštenik nam je*e desetogodišnjeg sina!

AUTOR: Alo.rs/ M. I. DATUM I VREME: 12.09.2019. 10:52 - 12.09.2019. 11:01 Vedrana Rudan žestoko je reagovala na napade na Milorada Pupovca.

– Pronađeni odevni predmeti i lični dokumenti na ime Željke S. koja je zadnji put viđena u martu ove godine – rekao je izvor blizak istrazi.

Kad je policija upala zaprepastili su se šta su još pronašli, a ona usledio je šokantan telefonski poziv!

AUTOR: Alo.rs/Avaz/A.M. DATUM I VREME: 11.09.2019. 21:07 Utvrđuju čije je šta Oružje, Foto: MUP * Policija u Sarajevu pretresla jednu garažu i otkrila oružje * Drugim pretresom pronađena droga i ukradeni BMW * Uhapšenog muškarca prijavila supruga, posle čijeg poziva je upala policija Sarajevska policija je u naselju Breka pre nekoliko dana u jednoj garaži otkrila arsenal oružja.

Dodao je da će na ovoj lokaciji biti obavljen uviđaj. Istovremeno policiji je prijavljeno da je iz korita reke Vrbas u Ulici Save Kovačevića u Banjaluci izvučeno beživotno telo žene. U toku je uviđaj.

 BONUS VIDEO: Snajperista američkih Foka upucao vozača mercedesa