Oružje
MUP
Oružje

MUP

Oružje, Foto: MUP

* Policija u Sarajevu pretresla jednu garažu i otkrila oružje

* Drugim pretresom pronađena droga i ukradeni BMW

* Uhapšenog muškarca prijavila supruga, posle čijeg poziva je upala policija

Sarajevska policija je u naselju Breka pre nekoliko dana u jednoj garaži otkrila arsenal oružja. Međutim, policija je ponovo večeras vratila na isto mesto i obavila novi pretres garaže u kojoj je zaplenjena određena količina droge i BMW za koji se sumnja da je ukrade.

Prema informacijama Avaza od izvora iz istrage, policija je posle hapšenja A.H. (45) došla do novih saznanja i proširila istragu protiv njega.

Policija blokirala centar i proverava sve od saksija do šahtova!

AUTOR: Tanjug/D.S. DATUM I VREME: 08.09.2019. 10:58 - 08.09.2019. 11:04 U centru Sarajeva jutros su osvanuli plakati koji nose poruku protiv današnje povorke ponosa Sarajevo, Foto: Printscreen Sarajevska policija blokirala je glavnu saobraćajnicu u gradu kojom će se danas kretati učesnici prve be-ha parade ponosa. OTKRIVENA NOVA PREVARA!

 

Takođe isplivalo je i kako je policija došla do informacije da se u garaži nalazi oružje. Naime privedenog muškarca policiji je prijavila niko drugi nego supruga, koja je pozvala policiju i rekla da u garaži njenog muža se nalazi oružje.

Osumnjičeni je inspektorima tokom ispitivanja tvrdio da je garažu ustupio prijatelju i da nije znao šta se unutra nalazi.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Kada su policajci kontaktirali tu osobu ona im je rekla da se nalazi na letovanju i od tada im se nije javljala.

Istražitelji utvrđuju čije je oružje kao i da li je pronalazak droge i automobila povezan s tim slučajem. Pretres je izvršen po odobrenju nadležnog Suda.

BONUS VIDEO: Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista