Udovica Tatjana je na sahrani svog supruga napala jetrvu Ankicu, a onda je pukla bruka o kojoj priča celo selo!

Alo/Podravski.hr/J.Š. | vesti 2018-08-31 19:25:48 2018-08-31 19:25:48

Sahrana je proticala mirno, a onda je Tatjana (43) vrisnula na Ankicu, dobacila joj "ku*vo" i usledilo je skandal o kome priča region!

Alo!/ Rajko Ristić

Sve se dešavalo na sahrani čoveka koji je izvršio samoubistvo, u okolini hrvatskog grada Križevci. Pokojnikova supruga Tatjana (43) u jednom trenutku napala je jetrvu Ankicu, odnosno ženu pokojnikovog brata.

A razjarena Tatjana tog dana nije tu stala. Nakon što je kovčeg njenog supruga spušten u grob i okupljeni krenuli da unutra ubacuju grumenje zemlje, Tatjana je grumen uzela i - njime gađala Ankičinu majku.

- Video sam to svojim očima. Deca su mi se uplašila pa sam morao da ih sklonim da se ne istraumiraju. Svašta je rekla mojoj ženi - svedočio je Ankičin suprug.

Cela stvar dospela je do suda gde je Ankica izjavila da njena porodica sa Tatjaninim delom porodice već dugo ima loše odnose, i da se godinama čak nisu ni videli budući da Tatjana živi i radi u Nemačkoj.

Tatjana se, prenose mediji, nije pojavila na sudu pa je ročište održano bez nje, a određena joj je kazna u iznosu od 100 evra.

 

Expand player
Pogledajte više