KOLINDA U IZDANJU U KAKVOM JE NIKO NIJE VIDEO! Udarila ispod pojasa, evo čime se sve služi! (VIDEO)

Redakciji hrvatskog portala Telegram danas je na mejl stigao Jutjub video s dramatičnim naslovom ‘Miroslav Škoro u vreme agresije na Hrvatsku pobegao iz Osijeka u SAD’.

Kolinda Grabar Kitarović
Kolinda Grabar Kitarović, Foto: Tanjug/ Dimitrije Goll

Video traje dva i po minuta, a u ne preterano ambiciozno montiranom filmu prvo gledamo isečke o stanju u Vukovaru za vreme sukoba.

A onda se na ekranu pojavljuju slova: A gdje je za to vreme bio Miroslav Škoro?

U dosta urnebesnom nastavku, gledamo 1991. godinu u Sjedinjenim Američkim Državama. Uz zvukove Nirvaninog hita "Smells Like Teen Spirit" vidimo Amerikance kako bezbrižno jure ulicom, mlađariju kako igraju i tipične scene s neke bejsbol utakmice.

Kraj je posebno dramatičan uz natpis: Sad ili nikad.

Ministar Dačić posetio štand Alo na Sajmu medija! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 26.10.2019. 15:46 - 26.10.2019. 16:31 Ivica Dačić posetio je naš štand na aktuelnom Sajmu medija i otkrio nam ono što nije nikome do sada! Ivica Dačić , Foto: Alo.rs/Masanori Jošida Rekao nam je koje knjige bi preporučio političarima.

Video je objavila Planet Hrvatska, zasad anonimna grupa koja se toj društvenoj mreži pridružila pre deset dana. Otad je objavila pet videa u kojima napadaju dva glavna oponenta Kolinde Grabar-Kitarović; u prva četiri Zorana Milanovića, u ovom poslednjem Škoru. Sudeći po ovome što smo dosad videli, kampanja će biti jako zabavna.

BONUS VIDEO:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi