policija na Jarinju
Alo/Vladimir Zogović
policija na Jarinju

Alo/Vladimir Zogović

policija na Jarinju, Foto: Alo/Vladimir Zogović

 

* Policijska uprava Trebinje upozorila je sve stanovnike ovog grada

* Povodom više prijava o neovlašćenim ulascima migranata u kuće koje se nalaze u blizini granice sa susednim zemljama

* Njima je apelovano da bez policijske pratnje ne prilaze tim objektima kako bi bili sprečeni neželjeni događaji

Policija je pozvala građane da imaju razumevanja za trenutnu migrantsku krizu na koju će pripadnici Policijske uprave nastojati da adekvatno odgovore u skladu sa mogućnostima, saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.

Pročitajte još:

Policijskim stanicama je naloženo da svi policijski službenici budu na raspolaganju da bi zajedno sa građanima uspeli da sačuvaju objekte koji se nalaze u selima u pograničnom pojasu sa susednim zemljama. 

Migranti, na njihovom prebacivanju uzme se do 15.000 evra

EPA

Foto: EPA

U saopštenju se ističe da će biti održani sastanci sa predstavnicima Granične policije BiH s ciljem povećanja nivoa saradnje i zajedničkih aktivnosti na sprečavanju ulaska migranata.

"Teroristička organizacija PKK je u proteklim decenijama ubila desetine hiljada turskih vojnika, policajaca i civila"

AUTOR: Alo/Anadolija/V.M. DATUM I VREME: 13.10.2019. 20:55 Podržao tursku operaciju "Izvor mira". Bakir Izetbegović, Foto: AP/Darko Vojinović Predsedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH i predsednik SDA Bakir Izetbegović istakao je da je Turska bila prisiljena na operaciju "Izvor mira". AUTOR: Alo.rs/A.M. DATUM I VREME: 13.10.2019.

- S obzirom na to da još meteorološke prilike pogoduju kretanju migranata, ne očekuje se da će doći do smanjenja broja migranata, zbog toga apelujemo na sve građane hercegovačkih opština, da ukoliko ih vide, da se kreću glavnim ili sporednim saobraćajnicama, pozovu na 122 i obaveste policiju o smjeru njihovog kretanja - navodi se u saopštenju.

BONUS VIDEO: VUČIĆ ZA ALO RS! Odlazim sa čela stranke!