Kapetan Dragan
Tanjug
Kapetan Dragan

Tanjug

Kapetan Dragan, Foto: Tanjug

U obrazloženju Vrhovni sud je naveo da žalba nije osnovana zbog čega će kapetan Dragan nastaviti da izdržava zatvorsku kaznu, prenosi HRT.

PROČITAJ JOŠ:

Kako se navodi, bitne odredbe krivičnog postupka na koje je ukazao podnosilac žalbe nisu ostvarene, zbog čega je njegova žalba neosnovana.

Dragan Vasiljković je pravosnažno osuđen na 13,5 godina zatvora zbog ratnog zločina u Kninu i Glini tokom ratova 90-ih, a budući da mu je u vreme izdržavanja kazne uračunato ono provedeno u ekstradicionom zatvoru u Australiji od osam godina i devet meseci i u istražnom zatvoru u Hrvatskoj, do sada je u zatvoru proveo 13 godina.

Povređeni na sve strane!

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 29.10.2019. 15:21 - 29.10.2019. 15:32 Užas! udarna vest, alo, vest, Foto: Alo * Turska vojska napala je rusku * Za sada je šest osoba povređeno * Situacija sve gora Šest osoba je povređeno tokom granatiranja pograničnog punkta Darbasija na severozapadu sirijske provincije Haseka, dok se tamo nalazila kolona ruske vojne policije, javila je sirijska državna televizija.

Kazna bi trebalo da mu istekne u martu 2020. godine.

Ovo je bio drugi zahtev za uslovno puštanje Dragana Vasiljkovića, a prvi je odbijen u novembru prošle godine.

BONUS VIDEO: