TELO JASMINE (23) PRONAĐENO U ZAMRZIVAČU POSLE 19 GODINA Smiljana priznala kako je i kada ubila svoju sestru

Pritvor produžen

Žena tužna plač suze histerija drama
Žena tužna plač suze histerija drama, Foto: Shutterstock

Smiljana Srnec (45) slomila se tokom policijskog ispitivanja i istražiteljima priznala kako je i kada ubila svoju sestru Jasminu Dominić, saznaje Telegram iz dobro obaveštenih izvora upućenih u ovaj slučaj. Još se, međutim, čeka ispitivanje u prisustvu advokata koje bi onda moglo biti korišćeno kao službeni dokaz.

Tužilaštvo je u međuvremenu odobrilo policiji da joj produži pritvor, kako bi mogla biti okončana i obdukcija tela. Na taj način biće i zvanično potvrđeno kako je Jasmina Dominić ubijena, ali nezvanične informacije govore da ju je sestra ubila.

Telo Jasmine Dominić koja je nestala još 2000. godine pronađeno je u subotu u zamrzivaču u porodičnoj kući u mestu Palovec. Pronašli su ga članovi porodice Srnec koji su preuređivali deo prostora u kući.

U tom trenutku Smiljana Srnec nije bila u kući pa su članovi porodice prišli zamrzivaču u kojem je, inače, godinama uredno bila čuvana hrana. Međutim, nikada niko nije dublje zavirio umutra, pa je telo Jasmine Dominić u njoj bilo sve ovo vreme skriveno.

Godinama varala porodicu?

Smiljana Srnec navodno je uspešno zavaravala celu porodicu i prijatelje govoreći kako njena sestra nije nestala, već se odselila iz Hrvatske. Uveravala ih je kako je preko jedne prijateljice dobila informacije da je Jasmina otišla u Francusku, i kako je pronašla posao na jednom brodu.

U evidenciji nestalih osoba stoji da je Jasmina Dominić nestala tokom avgusta 2000. godine. Kao mesto nestanka navodi se Zagreb, a pod okolnostima nestanka navedeno je da je napustila fakultet i studentski posao u Zagrebu. Inače, u septembru te 2000. godine trebalo je da Jasmina napuni 23 godine.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi