Rodoljub Gajić
Facebook printscreen
Rodoljub Gajić

Facebook printscreen

Rodoljub Gajić, Foto: Facebook printscreen

Gajić je danas u pratnji jakih policijskih snaga doveden u Okružni sud, nakon što je juče saslušan u Republičkom javnom tužilaštvu posle čega je tužilac predložio sudu da mu bude određen pritvor.

Gajića su u petak uhapsili pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP Republike Srpske.

 

Načelnik Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP Republike Srpske Mirna Miljanović rekla je ranije Srni da je osumnjičeni G.R. uhapšen zbog krivičnog dela teško ubistvo Slaviše Krunića, Žarka Pavlovića i Gorana Ilića.

Nezvanično, Gajić je obezbeđivao suprugu i djecu ubijenog Krunića, te da je informacije odavao osumnjičenim Benediju Đukanoviću i Emiliu Baldi.

OPASNOST SVE BLIŽA SRBIJI Reka kod Prijedora poplavila kuće, meštani spasavaju stoku! Putevi presečeni, građani u mukama! (VIDEO)

Policija je u okviru istrage ubistva Krunića uhapsila Baldu, kojem je određen jednomjesečni pritvor, dok za Đukanovićem i dalje traga.

U Glamočanima kod Banjaluke u noći između 22. i 23. aprila u pucnjavi su ubijeni vlasnik kompanija “Sektor sekjuriti”, “Žitopeka”, “Žitoprodukt”, “Sektor ADS” i “Sektor ZOS” Slaviša Krunić, jedan od njegovih pratilaca Žarko Pavlović i napadač Željko Kovačević, dok je drugi Krunićev pratilac ranjen.