Nemanja L.
Instagram printscreen
Nemanja L.

Instagram printscreen

Nemanja L., Foto: Instagram printscreen

Tinejdžer Nemanja L. (16) nastradao je nedaleko od Grocke kada je vozilom marke „mercedes“ sleteo s puta, a od siline udara automobil se gotovo raspao. Prema nezvaničnim informacijama, tinejdžer se vraćao iz kafića i vozio je brzinom od 170 kilometara na sat!

Tragedija se dogodila u noći između subote i nedelje, oko ponoći, u Beogradskoj ulici u mestu Umčari kod Grocke. Tinejdžer od svega 16 godina nalazio se na mestu vozača, a zatim je došlo do jezivog udesa.

ISPLIVALI DETALJI OPTUŽNICE ZORANA MARJANOVIĆA Jelena je udarena osam puta, a sa poslednjim udarcem je udahnula vodu! OVE stavke otkrivaju ubicu!

- Izgubio je kontrolu kod krivine i sleteo s puta. Najpre je udario u ivičnjak, a zatim se zakucao u drveće. Od siline udara automobil se gotovo raspao, a drveće, gde se zaustavio, pretvorilo se bukvalno u cepanice. Dečak je neko vreme davao znake života, ali je preminuo pre nego što je došla Hitna pomoć - navodi izvor blizak istrazi.

Kako saznajemo, Nemanja, koji je pohađao Ekonomsku školu u Grockoj, vraćao se iz kafića, a 17. maja je trebalo da napuni 17 godina.

- Do tragedije je došlo najverovatnije zbog brze vožnje jer je, kako smo saznali, vozio 170 kilometara na sat. On je najpre s drugom išao u kafić, a zatim su u neko doba krenuli kući. Nemanja je ostavio druga kod njegove kuće, a onda je i on otišao svojoj. Međutim, tada ga je drugo društvo pozvalo da se vrati u grad, što je i učinio. Seo je u kola i odvezao se do kafića, gde je neko vreme bio sa njima. Međutim, u povratku je izgubio kontrolu i sleteo s puta, gde je poginuo na licu mesta - navodi jedan od poznanika porodice i dodaje:

- Za pet dana trebalo je da slavi rođendan. Bio je dijabetičar, zbog čega je bio na insulinu. Postoji sumnja da mu se slošilo, da mu je pao šećer, pa da je došlo do tragedije. Mada, ipak je prebrzo vozio.

Nesreća u Grockoj

Alo!

Nesreća u Grockoj, Foto: Alo!

Drug kojeg je dovezao kući u šoku je zbog tragedije.

- Bili smo zajedno, dovezao me je, čak mi je i poslao poruku da je stigao kući - kaže njegov drug.

Na lice mesta došla je ekipa Hitne pomoći, međutim, lekari su mogli samo da konstatuju smrt Nemanje L.

ISPREBIJAO BIVŠEG SVEKRA DO SMRTI "On je za Goli otok, da nikad više ne vidi sunca": Tetka ubice iz Kovilja otkrila da je Slavko tukao i svog oca!

Na mestu tragedije ekipa „Alo!“ zatekla je uleglu travu i oštećeno drveće, kao i razbacane delove automobila, volan, ključeve, deo haube, krhotine, lom, ali i ogromnu lokvu krvi u travi. Otac dečaka nije bio u stanju da priča za medije, a kako saznajemo, Nemanja je bio sin jedinac.

BIA I MUP OLUJNOM AKCIJOM POKOSILI BANDU IZ POŽEGE Ovo je lopov iz Vlade koji je reketirao srpske dobrotvore! Pohapšeni moćnici iz svih krajeva Srbije, direktori firmi! (FOTO)

Nisu mogli da ga izvuku iz olupine

Komšije kažu da je jezivo krkljanje dečaka paralo nebo te noći, a da je prizor bio kao u horor-filmu.

- Svi smo spavali, a zatim smo čuli jak udarac i lomljavu. Izleteli smo napolje da vidimo šta se dešava i ugledali smrskan automobil. Dečak je kratko krkljao, ali nismo mogli da dođemo do njega jer je automobil bio bukvalno zgužvan. Ubrzo je preminuo - navodi jedan od komšija u Umčarima.

Komentari (1)

ja

12.05.2019 22:36

a zasto su roditelj dozvolili detetu od 16 godina da vozi