PREMINULA POLITIČARKA Pronađena je mrtva u svom stanu!

Okolnosti smrti još se utvrđuju i ne može se sa sigurnošću reći što se tačno dogodilo

Mirjana Jukić
Mirjana Jukić, Foto: Facebook printescreen

Bivša gradska odbornica Živog zida Mirjana Jukić (49) pronađena je juče mrtva u svom stanu.

Okolnosti smrti još se utvrđuju i ne može se sa sigurnošću reći što se tačno dogodilo. Neslužbeno se saznaje kako nije reč o samoubistvu, ali ni o krivičnom delu.

- Čuli smo za informaciju da je Mirjana Jukić pronađena mrtva u svom stanu. Ona je bila član stranke nekoliko godina, a od 12. meseca nije član stranke. Nije nam poznato šta se dogodilo - rekao nje Tihomir Lukanić, glavni sekretar Živog zida.

Naime, krajem decembra prošle godine podržala je proračun Vojka Obersnela, što je izazvalo velike napade prema njoj od strane kolega iz Živog zida.

- O ovom tragičnom događaju nama je javila njena komšinica koja je rekla da ju je videla kroz prozor da leži na podu u svom stanu. Nakon toga je pozvana policija koja je provalila u stan i utvrdila da je naša kolegica preminula. Detalje ne znamo, ali smo šokirani ovom tragedijom. Zbog solidarnosti s porodicom i prijateljima preminule odgađamo sva javna istupanja za ovu nedelju zbog žalosti mnogih članova i priprema oko sahrane - naveli su iz Živog zida.

Mirjana Jukić rođena je 20. aprila 1970. godine, a u Gradsko veće ušla je pre dve i polgodine kad je Živi zid na lokalnim izborima bio u koaliciji s Akcijom mladih.

Kao gradska odbornica nije se previše eksponirala, ali upućeni kažu da je bila jako angažovana kad je reč o socijalnim pitanjima.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi