Hapšenje Lisice Pokrivalica
Profimedia
Hapšenje Lisice Pokrivalica

Profimedia

Hapšenje Lisice, Foto: Profimedia

U saopštenju se navodi da se sumnja da je u noći s četvrtka na petak na nadstrešnici autobuske stanice na Trpinjskoj cesti u Vukovaru postavio nekoliko nalepnica neprimerenog sadržaja.

Po okončanju kriminalističkog istraživanja znaće se sve okolnosti ovog događaja, navela je policija.

Ministar unutrašnjih poslova Hrvatske Vlaho Orepić sinoć je oštro kritikovao lepljenje antisrpskih poruka u Vukovaru.

"Ovo nije Hrvatska. Ovaj bahati primitivizam u svojoj suštini je izraz kukavičluka i svega što nema nikakve veze sa Hrvatskom i domoljubljem. Pogotovo nema nikakve veze sa Vukovarom i Vukovarcima", napisao je Orepić na svom Fejbuku.

On je dodao da je "krajnje vreme da se svi zajedno suprotstave ovom ljudskom jadu".

"Svima onima koji tolerišu ovakve ispade u svojoj životnoj sredini poručio bih da štite one koji Hrvatskoj čine veće zlo od svojevremenih četničkih hordi", napisao je ministar.

Slučaj su osudili i vukovarski gradonačelnik Ivan Penava, kao i predstavnici srpske zajednice u tom gradu.

 

Komentari (5)

Tamara

26.02.2017 11:32

''... one koji hrvatskoj cine vece zlo od SVOJEVREMENIH cetnickih hordi ...'' - zasto SVOJEVREMENIH ? Dr Seselj tek nastupa a nasa mrznja je veca nego ikada . Uzgred nijedan NAS MINISTAR nikada nije i nikada ne bi rekao ''USTASKIH HORDI'' - e sad cemo imati Predsednika koji ce bez uvijanja u oblande vrlo JASNO GLASNO I PRECIZNO reci sve ono sto misli i oseca svaki Srbin prema toj ''zemlji bez naroda'' ... narodu bez jezika ... bez teritorije ... veciti drzanom POD STARATELJSTVOM Srba i Srbije .

Hrvoje

26.02.2017 11:46

@Tamara - Zašto si šovinistkinja? Što ti to donosi u životu? Mir, sreću?

Srbin

26.02.2017 22:21

@Tamara - @Hrvoje Nemojte pratiti internet komentare niti dozvolite da vas to uznemirava. Kod nas, kao i kod vas, samo najlosiji pripadnici drustva pisu protiv drugog naroda. Svi koji su normalni u glavi i makar malo obrazovani se ne ponasaju nacionalisticki u Srbiji, a siguran sam i u Hrvatskoj. Pozdrav komsijama, bez brige. Vise ima pametnih.

vitez

26.02.2017 14:57

U neku ruku su je upravu. Jeste takvo naše odžanje na ovim prostorima. Jedni nas porobljavali, drugi bacali u jame i logore. Ali " što te ne slomi to te ojača"

deda

27.02.2017 12:38

Ako sam dobro razumeo u Vukovaru na cesti iliti putu na stanici zalepljen plakat porodičnog stabla sa obešenim Srbima i opet su Srbi krivi zašto pišete ovo i unosite nemir barem meni