MOLILA GA DA JE UBIJE Pripadnik "Crvenih beretki " je uhvatio za glavu, oborio u klečeći položaj, te svojim polnim organom nasilno uradio ono najgore!

Užas!

selo
selo, Foto: Tanjug

Nikola Lujić osuđen na 8 godina robije, nije bio prisutan u sudnici tokom izricanja presude.

Nikola Vida Lujić osuđen je danas prvostepenom presudom pred Odeljenjem za ratne zločine Višeg suda u Beogradu na osam godina zatvora zbog silovanja Bošnjakinje Š. A.

Podsetimo, on se teretio da je, kao pripadnik jedinice "Crvene beretke", 20. juna 1992. u Brčkom, sa još dvojicom NN vojnika, došao u porodičnu kuću Š. A. kojoj je, uz pretnju oružjem, naredio da mu preda zlato i novac, nakon čega ju je silovao.

Albanski teroristi napali u Uroševcu! Srbi u velikom strahu!

AUTOR: Alo/Srna/V.M. DATUM I VREME: 15.09.2019. 18:13 Težak dan za Srbe. Albanci sa Kosova, Foto: EPA Na pravoslavnom groblju u Uroševcu oštećene su nadgrobne ploče, prenose RTK. U izveštaju kosovske policije se navodi da je osoba srpske nacionalnosti prijavila oštećenje nadgrobnih ploča na groblju u Uroševcu i da se slučaj istražuje.

Suđenje protiv Lujića, koji je od početka negirao optužbe i koji danas nije bio prisutan u sudnici tokom izricanja presude, počelo je 3. decembra prošle godine. Oštećena je na jednom od glavnih pretresa posvedočila kako ju je Lujić silovao.

Sud je utvrdio da su optužbe iz optužnice u potpunosti dokazane. Naime, Lujić je tražio od oštećene da mu da novac i zlato, a kada je to učinila, nasilno ju je odveo u kupatilo, zaključao vrata, uhvatio je za glavu, oborio u klečeći položaj, te svojim polnim organom nasilno izvršio nad njom oralnu obljubu.

Zlostavljanje, svađa, mučenje, batine, nasilje nad ženama
Zlostavljanje,, Foto: Shutterstock, ilustracija

Nakon toga joj je skinuo donji deo trenerke i silovao ju je. Ovog puta vaginalno.

Bila je u šoku, kada je pokušala da se umije, sagnula se prema lavabou da bi Lujić ovog puta svojim polnim organom pokušao prodreti u njen analni otvor. Potom ju je izveo iz kupatila, odveo u spavaću sobu, sve vreme preteći joj pištoljem, legao je na krevet, naredio joj da skine donji deo trenerke i legne na njega, nakon čega ju je ponovo silovao.

Tražila mu je da je ubije, a on joj je odgovorio da za to nije nadležan.

Sudsko veće je, između ostalog, utvrdilo da je oštećena ostavljena na milost osuđenom Lujiću, da i dan danas trpi psihičke posledice, te da su svedoci potvrdili da je pripadao "Crvenim beretkama".

ŽENA KOJA UVEK KOSOM SKRIVA SVOJE LICE Dušanka Jeknić je očarala Mila Đukanovića! Dobro upućen izvor u priču objašnjava šta mu sve radi! (FOTO)

Inače, ovaj predmet je srpskom Tužilaštvu za ratne zločine ustupio Okružni sud u Doboju, s obzirom na to da Lujić, koji je državljanin Republike Srbije i sa prebivalištem u Srbiji, nije bio dostupan organima BiH.

ČUDO NEVIĐENO Raspop Miraš hoće da uđe u „Parove“! Marić beži od njega ko đavo od krsta i poručuje: On me juri po zadatku bivše UDBE zbog knjige "Deca komunizma"!

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi