DODIK LUPIO ŠAMAR BAKIRU! "Ovo mu nije prvi put, ali da to radi ne bi bilo ni KRIZE NI PARALIZE"

Da predsednik SDA BiH, Bakir Izetbegovih, poštuje Ustav, kao što to čini SNSD, država ne bi bila u parlamentarnoj krizi i paralizi, porčio je danas predsedavajući Predsedništva BiH, Milorad Dodik.

Milorad Dodik
Milorad Dodik, Foto: Alo!/Petar Marković

"Ustav BiH je ono što je od početka u našem nastojanju, isto kao i da ovde gradimo stabilnu zajednicu. Naravno da sa tim ide i poštovanje zakona, ali ako on misli na tu vrstu priče kako je neko nametnuo priču o zakonu o odbrani, onda mu poručujem da to niko ne krši, niti je kršio, niti misli da krši u narednom vremenu", rekao je Dodik na pitanje novinara da prokomentariše izjavu Izetbegovića da Savet ministara može biti formiran naredne sedmice ukoliko su Dodik i SNSD, kako kaže, spremni da poštuju Ustav i ranije donesene zakone, prenosi RTRS.

Dodik je naglasio da u tom pogledu nigde ne piše nikakva obaveza, osim da će institucije da rade na tome i one i rade.

Lider SNSD-a je dodao da nije prvi put da Izetbegović tako nešto kaže i ponovio da SNSD poštuje, pre svega, Ustav BiH, a samim tim i zakone.

"Kamo sreće da i on poštuje Ustav i zakone, jer onda BiH ne bi bila u permanentnoj krizi i paralizi - konstatovao je lider SNSD-a.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi