HOROR PORED POTOKA! Otkrivena masovna grobnica! Za sada otkopana tela četvoro ubijenih! Obelodanjen još jedan detalj

Svi su zatečeni.

Hrvatska policija
Hrvatska policija, Foto: Shutterstock/ Ilustracija

 

* Uz zagreabčki potok Kustošak probnim iskopavanjima pronađeni su posmrtni ostaci ljudskih tela

* Time je potvrđeno postojanje masovne grobnice, a ekshumirani su posmrtni ostaci četiri osobe

* Žrtve su iz razdoblja po završetku Drugog svetskog rata

U ekshumaciji su prvi put, na osnovu potpisanog Sporazuma Ministarstva hrvatskih branitelja i Univerziteta u Zagrebu iz januara ove godine,učestvovali studenti završnih godina studija antropologije i arheologije Filozofskog fakulteta u Zagrebu.

U daljem postupanju sledi stručna antropološka obrada posmrtnih ostataka na Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu, kao i priprema za njihovo dostojno i trajno zbrinjavanje, odnosno sahranu.

Milena će se danas obećati Blažu! Raskošno venčanje se održava na Svetom Stefanu, a ove pojedinosti niko nije objavio!

AUTOR: Alo.rs/D.S. DATUM I VREME: 21.09.2019. 15:44 - 21.09.2019. 16:06 Njih dvoje se zabavljaju godinama! Blažo Đukanović, Foto: E-STOCK Predsednik Crne Gore i lider Demokratske partije socijalista Milo Đukanović danas ženi sina jedinca Blaža, a kako se juče saznalo nevesta je iz Mahale, iz Zete, od bratstva Popovića koji važe za Srbe.

DANAS JE SVADBA O KOJOJ ĆE BRUJATI REGION! Milo ženi sina jedinca Srpkinjom! Svi detalji venčanja decenije!

Terenske aktivnosti na području Zagreba nastavak su istraživanja koje je Ministarstvo hrvatskih branitelja započelo tokom 2018, pri čemu su tada ekshumirani posmrtni ostaci najmanje 427 osoba žrtava Drugog svetskog rata i posleratnog razdoblja.

Zatreslo se pola Balkana! Ljudi bežali da spasu žive glave!

AUTOR: Sputnjik/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 21.09.2019. 16:59 Dva zemljotresa, jačine 5 i 5,1 stepen Rihterove skale, koji su se dogodili u razmaku od 10 minuta, potresli su danas Albaniju i Crnu Goru, a osetili su se i u Hrvatskoj.

OTIŠLA SA BOKSEROM U SVLAČIONICU! Kolinda kiksnula pred teškašem? Zatvorili se u sobu, kada su izašli njena majica je svima bila sumnjiva!

ODABRALI STRANU U SLUČAJU RATA! Milogorci pljunuli na svetu vojničku tradiciju! Oskrnavili žrtvu crnogorskih sinova koji su pali za oslobođenje Kosova!

KAO BOMBA DA JE PALA! Autom uleteo u prodavnicu i razneo je u komade! (VIDEO)

BONUS VIDEO: Neverovatno parkiranje u centru Beograda!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi