OVO JE MILOVA SNAJKA! Milena će se danas obećati Blažu! Raskošno venčanje se održava na Svetom Stefanu, a ove pojedinosti niko nije objavio!

Njih dvoje se zabavljaju godinama!

Blažo Đukanović
Blažo Đukanović, Foto: E-STOCK

Predsednik Crne Gore i lider Demokratske partije socijalista Milo Đukanović danas ženi sina jedinca Blaža, a kako se juče saznalo nevesta je iz Mahale, iz Zete, od bratstva Popovića koji važe za Srbe.

Milo ženi sina jedinca Srpkinjom! Svi detalji venčanja decenije!

AUTOR: Alo.rs/Srpsko ujedinjenje DATUM I VREME: 21.09.2019. 08:43 Venčanje će biti održano na Svetom Stefanu. Blažo Đukanović, Foto: E-STOCK Predsednik Crne Gore i lider Demokratske partije socijalista Milo Đukanović danas ženi sina jedinca Blaža. Buduća mlada je iz Mahale, iz Zete, od bratstva Popovića koji važe za Srbe.

Milena Popović
Milena Popović, Foto: Instagram printscreen

Reč je o lepoj Mileni koja će se danas obećati Blažu na raskošnom venčanju u hotelskom kompleksu Sveti Stefan.

Milena Popović
Milena Popović, Foto: Instagram printscreen

Njih dvoje se zabavljaju godinama, a ljubav će danas krunisati brakom. Svi detalji venčanja drže se u najstrožoj tajnosti, a ono malo što se saznalo jeste da će svatove danas zabavljati poznati pevači po izboru mladenaca - popularna pevačica iz Beograda i Brenina snajka Aleksandra Prijović, zatim njen venčani kum Aco Pejović, Halid Muslimović i seksi sinjorita Milica Pavlović.

Crnogorski mediji svojevremeno su najavljivali da će mladenci jedno drugom reći "da" u stoletnom Miločerskom parku.

MOLILA GA DA JE UBIJE Pripadnik "Crvenih beretki " je uhvatio za glavu, oborio u klečeći položaj, te svojim polnim organom nasilno uradio ono najgore!

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi