"SVE ŠTO JE MILAN REKAO JE LAŽ" Oglasila se porodica Mila Đukanovića!

Porodica Mila Đukanovića demantuje rođaka!

Milo Đukanović
Milo Đukanović, Foto: EPA/Boris Pejović

Uža i šira porodica, Milana Đukanovića (94), rođaka crnogorskog predsednika Mila Đukanovića i njegovog brata Aca, koji je u ispovesti za "Alo!" izneo tvrdnje da su oni pokušali da mu otmu porodičnu grobnicu, tvrde da to nije istina. U demantiju koji je dostavljen našoj redakciji stoji:

“Demantujemo tekst "Pukla braka! Stric otkriva porodičnu sramotu!" objavljen u dnevnom listu “Alo!” i na internet portalu alo.rs dana 16.05 2019. godine. Ovim putem najuža porodica Milana Đukanovića, demantuje sve navode koje je Milan izneo u svom obraćanju Vašem listu i portalu. Radi se o gnusnim neistinama, od kojih se ograđuje porodica Đukanović, koja sa Milanom već duži niz godina nema nikakvog kontakta. Naime, na ovaj način on je pokušao da javno uvredi članove svoje uže i šire porodice koja u potpunosti demantuje, sve izrečeno. A da je neistina sve što je izgovorio, potvrđuju kompletni dokazi i činjenice koje porodica poseduje - navode članovi porodice.

Demanti su potpisali Milanov sin Vukašin Đukanović i sinovci Dragoljub - Bato Krstov Đukanović, i Veljko Božov Đukanović.

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi