NOVO IŽIVLJAVANJE NAD KARADŽIĆEM Odluka "Mehanizma" razbesneće sve Srbe!

Užas!

Rat u Bosni i Hercegovini
Rat u Bosni i Hercegovini, Foto: Youtube printscreen

Međunarodni rezidualni mehanizam za krivične sudove odbio je zahtev prvog predsednika Srpske Radovana Karadžića za preispitivanje odluke o odbijanju njegove žalbe na visinu određene kazne.

Predsednik Mehanizma sudija Karmel Ađijus odbio je Karadžićev zahtev za imenovanje žalbenog veća koje bi odlučivalo o njegovom zahtevu za preispitivanje odluke kojom je odbačena njegova žalba na pravosnažnu presudu.

MILO OJADIO BUDVU ZA 100 MILIONA EVRA! Ekskluzivno, svi detalji pljačke veka na Crnogorskom primorju!

"Dalmacija danas" objavila fotografiju: Ovo je dokaz da dno nije granica (FOTO)

AUTOR: Tanjug/ Alo.rs/ B. P. DATUM I VREME: 02.09.2019. 22:05 - 02.09.2019. 22:14 Nacistički prepis Hrvatska, Zagreb, Foto: Tanjug/ foto HINA/ Admir Buljuba U reci Jadro kod Splita pojavio se kukasti krst. Fotografiju je objavio portal Dalmacija danas, a kako naglašavaju nije poznato ko je, kada i kako kukasti krst ucrtao na dnu reke.

U odluci je navedeno da je registar Suda ranije, takođe odbio Karadžićev predlog da se ovaj zahtev dostavi sudiji Žan-Klodu Antonetiju, uz obrazloženje da je predmet završen, da ne postoji spis i da, shodno tome, nije dostavljen sudiji ili žalbenom veću.

POLITIČKI CUNAMI! Đukanović najnovijom izjavom izazvao zemljotres u Crnoj Gori! Stao na stranu Srbije i Rusije! (VIDEO)

Kolinda usred emisije stisla pesnicu i lupala šakom o sto! "Nikada više nijedan srpski tenk neće ući u Vukovar!"

AUTOR: Alo.rs/Kurir/I.L. DATUM I VREME: 02.09.2019. 08:05 Skandalozno ponašanje hrvatske predsednice! Kolinda Grabar Kitarović, Foto: Twitter printscreen * Kitarović godtovala na javnom servisu * Usred emisije imala skandaloznu gestikulaciju pred kamerama * Udarala pesnicom o sto kad je pričala o Srbiji Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović pokazuje sve više agresije u javnim nastupima, a okidač za zapaljive poruke gotovo po pravilu su joj Srbi i Srbija.

Mehanizam navodi da je registrar svoju odluku zasnovao na "nerazumnom" tumačenju pravilnika i da je tu napravljena greška, ali da to nije uticalo na ispravnost odluke da se Karadžićev zahtev ne prosledi sudiji Antonetiju.

OD PUTNIKA ZATRAŽIO KARTU, A ONDA ZAVRŠIO U DUBOKOJ NESVESTI Napadnut vozač gradskog autobusa! Ovo ni u snu nije sanjao da će mu se dogoditi!

DEDA IZBACIO KANTU PUNU FEKALIJA U MORE NA PLAŽI PUNOJ TURISTA Oni mu rekli: "Sramite se", on im hladno odgovorio: " Sramite se vi" i mirno odšetao (VIDEO)

PRASAK ODJEKNUO CELIM NASELJEM! Devojka od 22 godine se ubila ručnom bombom!

BONUS VIDEO: Goran Vesić predlaže novi zakon za trotinete

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi