POREMEĆENI UMOVI Novi napad ustaša u Dalmaciji! Svuda im se priviđaju Srbi, pa ne znaju više gde UDARAJU!

Hrvatski portal Morski dobio je prethodnih dana od čitalaca niz uvreda, zbog vesti o zemljotresu u Australiji, u kojoj je epicentar potresa označen međunarodnom oznakom - crvenom petokrakom.

Hrvati
Hrvati, Foto: Alo!

Neki od čitalaca, portal su zbog toga nazvali "srpskim agresorima", "teroristima", "komunjarama", napisao je glavni urednik portala Jurica Gašpar. Kako se navodi, i drugi portali, koji su pisali o nekom zemljotresu isto su prošli.

- Razlog je racionalnom i bistrom mozgu, najblaže rečeno - bizaran; screenshot grafičkog izveštaja s kartom i oznakom epicentra podrhtavanja tla, koji je označen petokrakom - naveo je Gašpar.

TRAGEDIJA U ŠUMI! Muškarac sekao drveće, a onda je usledio HOROR! Policija i vatrogasci pronašli telo čoveka! Prizor je bio JEZIV!

Grafiti mržnje u Hrvatskoj
Grafiti mržnje u Hrvatskoj, Foto: Facebook printscreen

Prema njegovim rečima, crvenu petokraku kao ounaku izabrali su grafičari web stranice CSM/ENSC, iza koje stoji Evropsko-mediteranski seizmološki centar, osnovan 1975. u Strazburu, i njome se označavaju svi epicentri na svim stranama sveta.

ZAŠTO BRE BATKO?! Zaev se opasno naljutio na Borisova! Bugarin za Makedonce rekao nešto NEOPROSTIVO! Zoran pobesneo!

Hrvati slave drugo mesto
Hrvati slave drugo mesto, Foto: Printscreen

Crvena zvezda označava podrhtavanje koje nastaje na dubini do 40 km, žuta za dubine od 40-80 km, zelena od 80-150 km, plava od 150-300 km i ljubičasta za nastanak potresa na dubinama većim od 300 km.

- Sledeći put kad bude negde treslo, imajte to na umu. Nema teorija zavere, a nisu udbaši, Srbi, ni komunjare. Stvar je zapravo puno prizemnija - epicentar gluposti u nečijim glavama - napisao je Gašpar.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi