"ON JE SUPER MOMAK, STRUČNJAK ZA PRLJAVE KAMPANJE" Novi blam Zaeva, isplivali detalji razgovora sa komičarima, otkrio VELIKU BALKANSKU TAJNU, pa se izvinjavao Tačiju!

Novi momenat u aferi "Zaev-ruski komičari" obelodanjen je danas u makedonskim medijima koji su objavili poruke makedonskog premijera Zorana Zaeva lažnom ukrajinskom predsedniku Petru Porošenku da će mu poslati jednog "dobrog momka", uz selfi na kojem je zajedno sa Izraelcem Talom Zilberštajnom, poznatog kao stručnjaka za prljave kampanje.

Zoran Zaev
Zoran Zaev, Foto: Alo/Ana Paunković

Prema printskrinu razmenjenih poruka koje prenosi makedonski portal "Republika" između Zaeva i ruskih komičara preko "Whatšapp"-a, ruski komičari Zaevu odgovaraju: "On mi pomaže u kampanji".

Na to Zaev kaže:"Znam, želim ti sreću u kampanji. On je super momak".

Prema podacima dostupnim na internetu, Zilberštajn se u javnosti pojavio u avgustu 2017. kada je bio uhapšen zajedno sa jednim izraelskim milijarderom pod sumnjom za navodno pranje novca.

MOĆNIK IZ SENKE BIRA PREDSEDNIKA SEVERNE MAKEDONIJE Albanac, član terorističke organizacije, opljačkao Srbiju, pa postao vladar koji odlučuje sudbinu Skoplja

Iste godine je privukao pažnju i austrijske javnosti kada je, prema navodima tamošnjih medija, stajao iza napada na tadašnjeg austrijskog kancelara Sebastijana Kurca i njegovu Vladu, što u Austriji do tada nije bila poznata praksa.

Hašim Tači
Hašim Tači, Foto: EPA/ARMEND NIMANI

Kao stručnjak za kampanje bio je angažovan i u Izraelu, Rumuniji, južnoj Americi, Ukrajini.

Za korupciju je bio osumnjičen i u Rumuniji.

Izvinjenje Tačiju

Zaev je potvrdio da je juče telefonom razgovarao sa takozvanim kosovskim predsednikom Hašimom Tačijem da mu se izvinio zbog sadržaja objavljenih snimaka telefonskog razgovora sa ruskim komičarima, što je, kako je rekao, u njemu izazvalo neprijatna osećanja.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi