Hrvatsska policija
Tanjug/ Dario Grizelj
Hrvatsska policija

Tanjug/ Dario Grizelj

Foto: Tanjug/ Dario Grizelj

* Sveštenik Igor Barišić nestao u sredu

* Otišao bez oba mobilna telefona i da mu je automobil pronađen u Petrinji

* Porodica moli za pomoć

Fra Igor, rođen u Slavonskom Brodu, sveštenik u Župi Hrastovica kraj Petrinje, nestao je još u sredu, 21. avgusta.

Pročitajte još:

Njegov nestanak policiji prijavio je sveštenik iz Iloka koji je trebao da dođe i zameni ga u Hrastovici. Mladi fratar se nije javljao nekoliko dana i sveštenik je prijavio njegov nestanak jer baš niko od župljana nije znao gde se fra Igor nalazi. Ni njegova porodica u Slavonskom Brodu ne zna gde bi mogao da bude.

"Majci još nismo rekli da ga nema jer je teški srčani bolesnik. Bojimo se da bi je to moglo dokrajčiti. Igor nikad dosad nije odlazio na duže, a da se javi", istakao je Igorov brat Zdenko, koji se nada da će sve završiti dobro.

Ignjat je maltretirao sve u kući, Bogdan je dolazio u školu sav modar... Prekipelo mu je i uzeo je bokser u ruke!

AUTOR: Kurir.rs/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 26.08.2019. 09:25 Školski drug mladića (20) osumnjičenog za ubistvo starijeg brata tvrdi da su zločinu prethodile godine nasilja i zlostavljanja, koje je porodica zataškavala zbog svog ugleda.

"Razgovarajući sa mnom nikad nije pokazivao sklonost prema nekoj ženi, mada bismo sad mi u porodici voleli da je to u pitanju, samo neka je živ. Ne preostaje nam ništa drugo nego da čekamo da nam se moj brat javi", rekao je Zdenko Barišić.

Večernji list piše da je fra Igor otišao bez oba mobilna telefona i da mu je automobil pronađen u Petrinji.

Bonus video

Gori automobil na Pupinovom mostu!